Yolda Kimliği Belirsiz Kişinin Bıçaklı Saldırısında Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Yolda Kimliği Belirsiz Kişinin Bıçaklı Saldırısında Yaralandı

Yolda Kimliği Belirsiz Kişinin Bıçaklı Saldırısında Yaralandı

İZMİR'in Konak İlçesi'nde yolda yürüyen 34 yaşındaki Seyhan Uygül, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak ağır yaralandı.

31.05.2017 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Konak İlçesi'nde yolda yürüyen 34 yaşındaki Seyhan Uygül, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, bugün saat 04.30 sıralarında Gürçeşme Caddesi'nde meydana geldi. Bir restoranda çalışan aşçıbaşı Seyhan Uygül yolda yürüdüğü sırada, iddiaya göre tartıştığı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından göğsünden ve karnından 2 bıçak darbesiyle yaralandı. Uygül, kanlar içinde yere yığılırken, bağrışma seslerini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen 112  ekipleri Uygül'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Uygül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. Polis, Seyhan Uygül'ü bıçakladıktan sonra bir otomobile binerek kaçan saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili  soruşturma sürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolda Kimliği Belirsiz Kişinin Bıçaklı Saldırısında Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement