Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Çocuk Akıntıya Kapıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Çocuk Akıntıya Kapıldı

İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağışta yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, sulara kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çocuğun suya kapılma anı ise kameralara takıldı.

18.06.2018 12:54  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fatih'te dün etkili olan sağanak yağış sırasında yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, sulara kapılarak sürüklendi. Akıntıya kapılan çocuk, bir süre sonra tekrar kalkarak yoluna devam etti. O anlar kameralara yansıdı.

DEREYE DÖNEN YOLDA SÜRÜKLENDİ

İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağış, ilginç görüntüler oluşturdu. Aksaray Vatan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk, az daha boğuluyordu. Yanında bir başka çocukla yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk, bir anda suya düştü. Dereye dönen yolda bir süre sürüklenen çocuk, daha sonra doğrularak kalkmayı başardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Çocuk Akıntıya Kapıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Çocuk Akıntıya Kapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • birisi: madem bu yollar parali yap islet devret ile yapildi bizim odedigimiz vergiler nerede. ates pahasi ucretli yollar. vergiler uctu mu. yatirimlar ozel kuruluslara ait ise milletin vergileri nerede. ucuk vergileri. 4 1 Yanıtla

Advertisement