Yönetder Üyeleri Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yönetder Üyeleri Piknikte Buluştu

Genel Merkezi Ankara'da bulunan Uluslararası Yöneticiler Derneği bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel YÖNETDER pikniği, Çamlıdere ilçesi Çamkoru piknik alanında yapıldı.

10.07.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Merkezi Ankara'da bulunan Uluslararası Yöneticiler Derneği (YÖNETDER) bu yıl ikincisini düzenlediği geleneksel YÖNETDER pikniği, Çamlıdere ilçesi Çamkoru piknik alanında yapıldı.

YÖNETDER Genel Sekreteri İsmet Duman, yaptığı açıklamada, "Uluslararası Yöneticiler Derneği olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz pikniğimize, Ankara'daki üst düzey yöneticilerin yanı sıra Kayseri, Çorum, Konya, Samsun ve Yozgat gibi kentlerden de çok sayıda yönetici arkadaşımız katıldı.

Yöneticilik oldukça zor ve sorumluluk isteyen bir iş. Yoğun çalışma temposunda eş ve çocuklarına zaman ayıramayan yönetici arkadaşlarımıza ailece gönüllerince eğlenecekleri bir piknik düzenlemek istedik. Bu tip organizasyonları önümüzdeki yıllarda da yapacağız" diye konuştu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli müsteşar, genel müdür, daire başkanı, bölge müdürü ve il müdürlerinin aileleriyle katıldığı piknikte, Adana Milletvekili ve Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Salih Melek de yer aldı. Pikniğe Yönetder Kayseri temsilcisi Mehmet Bozkurt da katıldı.

Pikniğe katılanlara yiyecek ve içecek ikramı yapılırken çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yönetder Üyeleri Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement