Yönetmen Ataman Saray Bosna'dan Ödülle Döndü - Son Dakika
Güncel

Yönetmen Ataman Saray Bosna'dan Ödülle Döndü

Yönetmen Ataman Saray Bosna\'dan Ödülle Döndü

Erzincanlı yönetmen Kutluğ Ataman'ın yeni filmi 'Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler', Saraybosna Film Festivali'nden ödüle layık görüldü.

26.08.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincanlı yönetmen Kutluğ Ataman'ın yeni filmi  'Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler', Saraybosna Film Festivali'nden ödüle layık görüldü.

Saraybosna'da 15-23 Ağustos tarihleri arasında bu yıl 20'ncisi düzenlenen Saraybosna Film Festivali'ne yönetmen Kutluğ Ataman, 'Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler' isimli yeni filmiyle katıldı. 33'üncü İstanbul Film Festivali'nde Köprüde Buluşmalar Ödülleri'nde Türkiye- Almanya Ortak Yapım Geliştirme Fonu kazanan Ataman'ın yeni film projesi festivalde ödüle layık görüldü. Ataman'ın film projesi, Avrupa'nın önemli film festivallerinden biri olarak gösterilen Saraybosna Film festivali'nde Arte International Relations Cinelink ödülünün sahibi oldu.

Yönetmen Kutluğ Ataman 'Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler' filmini 2015 yılında çekeceğini belirterek, şöyle dedi:

"Bu filmde 28 Şubat dönemini ele alacağız. Dikkat çekici bir film olacak. Film, Alman-Türk ortak yapımı olarak çekilecek. Film çekilmeden önce ödüllere layık görülmesi bizi daha da umutlandırdı. İnşallah güzel bir proje ortaya çıkacak." - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yönetmen Ataman Saray Bosna'dan Ödülle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement