Yönetmen Mehmet Şafak Türkel son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Yönetmen Mehmet Şafak Türkel son yolculuğuna uğurlandı

Burdur'da 3 gündür kayıp olarak aranan ve ormanlık alanda ölü bulunan yönetmen Mehmet Şafak Türkel, son yolculuğuna uğurlandı. Türkel'in cenazesine siyasi isimlerin yanı sıra sanatçı Sümer Ezgü de katıldı.

04.11.2019 07:31  Güncelleme: 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdurlu Yönetmen Mehmet Şafak Türkel, 3 gündür kayıp olarak aranıyordu. Ormanlık alanda ölü bulunan Türkel için Ulu Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Cenazeye Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, ailesi ve arkadaşları katıldı. Türkel'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Sultandere Mezarlığı'na defnedildi.

Yönetmen Mehmet Şafak Türkel son yolculuğuna uğurlandı

MEHMET ŞAFAK TÜRKEL KİMDİR?

Yönetmen Mehmet Şafak Türkel, 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Mehmet Şafak Türkel, 2001 yılından itibaren 20'den fazla dans filmi, kısa film ve belgesel film çekti. Yerli ve yabancı festivallere katılan ve ödüller alan Türkel, su seviyesi azalan Burdur Gölü'ne dikkati çekmek için hazırlanan Göle Yas (Song of the Lake) belgeselinin yönetmenliğini üstlenirken, Göle Hayat Derneği'nin de kurucu başkanı olarak görev aldı.

Yönetmen Mehmet Şafak Türkel son yolculuğuna uğurlandı
Yönetmen Mehmet Şafak Türkel son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yönetmen Mehmet Şafak Türkel son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • T: Allah rahmet eylesin 2 0 Yanıtla Feryal: Amin... 0 0

Advertisement