Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti - Son Dakika
Spor

Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti

beIN Sports Haber kanalında gündemi değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol, "Şenol Hoca, Milli Takımı çalıştırmak istiyor. Birbirimizi kandırmayalım." dedi.

20.09.2018 14:51  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takımı çalıştırma konusu tekrar gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Milli Takımı çalıştırmak isteyebileceğini belirten Şenol Güneş ile ilgili Mehmet Demirkol'dan da bir yorum geldi.

"ŞENOL HOCA, MİLLİ TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR"

beIN Sports Haber kanalında değerlendirmelerde bulunan Demirkol, "Şenol Hoca, Milli Takımı çalıştırmak istiyor. Birbirimizi kandırmayalım. Bugün olmasa da yarın ister. Herkes ister bunu, Milli Takıma gidilir. Fatih Terim de Galatasaray'da çok iyi durumdayken Milli Takıma gitmişti" ifadelerini kullandı.

Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti

ŞENOL GÜNEŞ AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, "Beşiktaş'tan sonra kulüp takımı çalıştırmayı düşünmüyorum ama yaşım yeterse herhangi bir milli takım olabilir." demişti.

Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti
Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş\'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti

Son Dakika Spor Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fatih44: Biliyoruz abicim . aklı fikri iki senedir milli takımda 9 2 Yanıtla
  • Timsah: Aman kardesim aman senol gunese ihtiyac yok bugune kadar luce gibi genclere deger veren tek antranordur luce ve uzun zamandan beri baskili oynayan bir milli takimi bir rusya iki isvec macinda izledim cunku kasarlar yoktu luce ve suan milli takimda oynayan gencler herkesten daha milli ve yerli helal sana luce 2 6 Yanıtla
  • sadasdasdasdasd: ya adam zaten milli takıma gelmek için kendini yırtıyor.Habire demeç verip yok yabancı kuralı değişsin yok başkana laf atıp arasını açmaya çalışmaları yahu sen gelme.Ne güzel ülkemiz onursuz topçulardan kurtuldu arda .volkan. burak. caner gibi tam kurtulduk derken bu seferde onursuz ve gurursuz hoca gelmesin 2 3 Yanıtla
  • katil: aman ha allah korusun man hamsi yerinde kal 1 4 Yanıtla

Advertisement