Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Oyuncuları Para Üzerinden Eleştirdi - Son Dakika
Spor

Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Oyuncuları Para Üzerinden Eleştirdi

Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği maçı değerlendirdi. Metin, "UEFAda kazanılan galibiyete 570 bin euro geliyor. Takımlar en azından para için daha iyi oynar." dedi.

21.09.2018 13:32  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tümer Metin, beIN SPORTS kanalında Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği maçı değerlendirdi. Metin maç ile alakalı şu yorumlarda bulundu:

"Taktiğiniz tutmayabilir, hocanız yanlış tercihler yapabilir ama o formayı giyiyorsanız mücadele etmek zorundasınız. İlk yarıya 2-0 mağlup girmişsin. Ne konuştu diye düşünüyorum. Hocalar en kötü şöyle söyler: Beyler çıkalım ikinci yarıyı 0-0 gibi oynayalım. "Cocu, haftasonu oynanacak Beşiktaş derbisini düşünerek kadroda rotasyon yapabilir. Tamam mantıklı geliyor. İlk yarıda 2-0 geriye düşmüşsün. Yedek kulübesinde Ayew ve Slimani bekliyor. Bu iki futbolcu bile Fenerbahçe'yi değiştiremeyecekti."

Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Oyuncuları Para Üzerinden Eleştirdi

"FENERBAHÇE KADROSUNUN KALİTE SIKINTISI VAR"

UEFAda kazanılan galibiyete 570 bin euro geliyor. Dün Galatasaray 2.9 milyon euro kasasına koydu. Takımlar en azından para için daha iyi oynar. Bu kadro insanları yanıltıyor. Bu kadronun mücadele etme şansı var. Bu kadronun gerçekten kalite anlamında ciddi bir sıkıntısı var. Bunu ben yapmadım. Kadroyu yayıncı kuruluş yapmadı. Ciddi bir kalite sıkıntısı var.

Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Oyuncuları Para Üzerinden Eleştirdi

"BEN DÜŞMAN DEĞİLİM"

Ben Frey hakkında konuşunca eleştiriliyorum. Düşman değilim ki ben. Herkes gibi ben de Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim. Ülke puanı için, yayıncı kuruluş için talep ederim ama işin bir gerçeği var. Bu takımın kalitesi eksik. Bu takım geri düştüğünde zor maç çevirir. Zorluk derecesi olan her maçta Fenerbahçe, oyunu çevirmekte zorlanır. Zagreb'de sokağa çıksam insanlara Frey mi oynasın Soldado mu oynasın diye sorsam yedi millet Soldado der. Ben bu rotasyon işini de anlamıyorum. Fenerbahçe'nin toparlanmak için bir şansı var. O da derbi maçı."

Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Oyuncuları Para Üzerinden Eleştirdi

Son Dakika Spor Yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçeli Oyuncuları Para Üzerinden Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • VATANDAŞ: YILMAZ VURAL BU TAKIMI ADAM EDER.FIRSAT VERİN PARA İSTEMİYOR.. 8 0 Yanıtla
  • Tatar: Fenerbahçe bu değil maç 6 ya 7 ye gidiyordu az daha 6 0 Yanıtla
  • evet: kaç defa söyledik şu vardar ovasını şey pardon fenevbahçeyi avrupaya göndermeyin diye sürekli türkiyeyi rezil ediyor ayıptıt fenevbahçenin avrupaya gitmesi yasaklanmalıdır 4 2 Yanıtla
  • Galatasaray lı: Siz hiç iki ayak üzerinde duramazmısınız ya ahhahahahhahaa 4 1 Yanıtla
  • ayuzer: böyle sallama ve dallama takım olamaz ruhsuzlar başlarındakı hocayı hoca olarak görmüyorum bu hocalardan bizim amatör kuluplerde binlerce var ben fenerbahçelı olarak bu takımdan utanç duydum yazıklar olsun.hepsi birbirinden beter futbolcuların. 4 1 Yanıtla
  • hakan: BU FENER, ADAMI HASTA EDER... 4 0 Yanıtla
  • her zaman heryerde en büyük KARTAL: OOOOOOOO ismil köy başı ismail köy başı fenere koy başı 3 1 Yanıtla
  • burak: şener geri pas yapıyor anlamadım ne iş 3 0 Yanıtla
  • Fenev: Adam doğru söylüyor Toplama kampı gibi .. 3 0 Yanıtla
  • burak: şener dün hep geri pasa yaptı 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement