Youla'nın Transferi Olmadı, Borç Denizlispor'a Kaldı - Son Dakika
Yerel

Youla'nın Transferi Olmadı, Borç Denizlispor'a Kaldı

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'un, 2010-2011 sezonunda Eskişehirspor'dan transfer edilen Souleymane Youla için kırmızı-siyahlı kulübe 250 bin avro ödeme yapacağı bildirildi.

25.06.2012 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un, 2010-2011 sezonunda Eskişehirspor'dan transfer edilen Souleymane Youla için kırmızı-siyahlı kulübe 250 bin avro ödeme yapacağı bildirildi.

AA muhabirinin kulüpten aldığı bilgiye göre, 2009-2010 sezonunda Eskişehirspor'dan Denizlispor'a transfer olan Youla'yla ilgili iki takım arasında bir protokol imzalandı. Bu protokole göre Youla'nın başka bir takıma transferi halinde Denizlispor'un, Eskişehirspor'a 250 bin avro ödemesi kararlaştırıldı.

Geçen sezon başında Orduspor'a transferi gündeme gelen ve Karadeniz temsilcisiyle anlaşan Youla, Denizlispor ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş ve 250 bin avroluk tazminatı Eskişehirspor'a ödemeyi taahhüt etmişti. Ancak bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Eskişehirspor'un bu tutarı Denizlispor'dan tahsil etmek için kulübe 1 ay süreli ihtarname gönderdiği belirtildi.

Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, AA muhabirine yaptığı açıklamada,

"Eskişehirspor'a 250 bin avro ödenmesi gerektiği doğrudur. Bu konuda Eskişehirspor ile görüşme talep edeceğiz" dedi.

Muhabir: İbrahim Süzer/ Ali Korkmaz/ Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Murat Taydaş - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Youla'nın Transferi Olmadı, Borç Denizlispor'a Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement