THY'den, Somali'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür - Son Dakika
Güncel

THY'den, Somali'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür

Somali'deki açlık ve susuzluğa yardım eli uzatan Türk Hava Yolları, yardım kampanyasına katılanlara sosyal medyadan yayınladığı video ile teşekkür etti.

12.05.2017 12:37  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Somalideki açlık ve susuzluğa yardım eli uzatmak isteyen Fransız Youtuber Jerome Jarre'nin çağrısına kayıtsız kalmayarak destek veren Türk Hava Yolları, yardım kampanyasına katılanlara sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile teşekkür etti.

TWİTTER'DAN PAYLAŞTIĞI VİDEO DÜNYAYA YAYILDI

Fransız Youtuber ve sosyal medya fenomeni Jerome Jarre, Somalideki susuzluk ve açlığa tepki gösterdi. Somaliye uçuş yapan tek havayolu şirketinin Türk Hava Yolları olduğunu öğrenen Jarre'nin Twitter üzerinden #TurkishAirlinesHelpSomalia hashtag'iyle paylaştığı video dünyanın heryerine yayıldı.

THY'den, Somali'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür

PEK ÇOK KİŞİ DESTEK VERDİ

Gabriel Conte, Ben Stiller, Colin Kaepernick gibi pek kişinin de destekleriyle kampanya daha da büyüyerek atılan mesajlar Twitter'da Dünya gündemine yerleşti. Tweetleri gören Türk Hava Yolları, Jerome Jarre ile irtibata geçerek 60 tonluk yemek desteğini götürebileceklerini iletti.

60 tonluk yemeğin sağlanabilmesi için #LoveArmyForSomalia hashtagi'yle destek istendi. Gelen yardım miktarı 60 tonu geçerek, Türk Hava Yolları düzenlediği özel seferlerle Kargo uçakları vasıtasıyla yardımları Somali'ye ulaştırdı.

THY'den, Somali'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür

KAMPANYA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kampanyanın ilk hedefi 10 günde 1 milyon dolar toplamaktı ancak kampanyaya gösterilen büyük ilgiyle ilk 4 günde 2 milyon doları aşkın para toplanmıştı.

TÜRK HAVA YOLLARI SOSYAL MEDYADAN VİDEO PAYLAŞARAK TEŞEKKÜR ETTİ

Youtube'da 7 milyonu aşkın abonesi olan Youtuber Casey Neistat'ın THY'den söz ettiği videosu Twitter'da çok konuşularak bir anda gündem oldu. Türk Hava Yolları bunun üzerine Somali'de yapılan yardımları içeren ''Biraz sonra izleyeceğiniz video Türk Hava Yolları için hazırlanmış bir reklam filmi değildir'' şeklinde giriş mesajı bulunan bir video paylaşarak, yardımın yapılmasında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

THY'den, Somali'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür

THY\'den, Somali\'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür

Son Dakika Güncel THY'den, Somali'ye Destek Kampanyasına Katılanlara Videolu Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement