Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı

Sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ettikleri ileri sürülen kişilere yönelik 26 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Youtube'da 840 bin takipçisi bulunan Emre ve Erdi K. kardeşler de gözaltına alındı.

13.12.2018 09:12  Güncelleme: 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ettikleri ileri sürülen kişilere yönelik 26 ilde eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Youtube'da 840 bin takipçisi bulunan Emre ve Erdi K. kardeşler de gözaltına alındı.

16 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 29 ilde operasyon yapıldı. İstanbul'da yapılan operasyonda Başta Fatih ve Beşiktaş olmak üzere bir çok ilçede 16 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 11 sosyal medya fenomeni ve YouTuber gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sosyal medya üzerinden, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapmakla suçlanıyor.

Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı

ÜNLÜ YOUTUBER'A UYUŞTURUCUYA ÖZENDİRME GÖZALTISI

İstanbul'da yapılan baskınlarda 11 kişi gözaltına alındı. Beşiktaş Ulus Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında ünlü YouTuber kardeşler Emre ve Erdi K. gözaltına alındı. İki kardeşin sahibi oldukları YouTube kanalında 840 bin takipçisinin olduğu ve gençleri uyuşturucu madde kullanımına özendiren bir çok video paylaşımında bulundukları iddia edildi. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramaların ardından gözaltına alınan Erdi ve Emre K. kardeşler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler.

Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı

Operasyon düzenlenen adreslerden birisi de Fatih oldu. 4 katlı bir binanın ikinci katına giren ekipler balkonda ve içeride arama yaptı.

Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı
Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Youtuber Kardeşler, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Doğru: Uyuşturucunun şakasımı olur diyorsun.Hergün tonlarca dizide uyuşturucu kullanıyor başroller bu dizi sektörü neden gözaltına alınmıyor. 19 6 Yanıtla
  • Ahahsj: Yani mizahi bile anlamıyorsunuz inşallah yazık etmezsiniz bu gençlere 8 10 Yanıtla
    Sedat: Size zaten çoktan yazık olmuş 2 4
  • BİRİMİZ AYAKTA KALMALIYDI...: GELENEK, GÖRENEK, ÖRF, ADET, MASUMİYET... HERŞEYİ YOK ETTİK. GELİR DAĞILIMI ADALETSİZLİĞİ ÜST DÜZEYDE. ALIN TERİ - EMEK SARFEDENİN EMEKLERİ HEBA EDİLİRKEN; ORTALIKLARDA UCUZ ŞÖHRETLER, EMEKSİZ PARA KAZANIYOR VE LÜKS İÇİNDE YAŞIYOR. BU DA ÖZENTİYİ ARTTIRIP; ÇALMANIN - DOLANDIRMANIN DAHA ÇOK DAHA, ÇOK KAZANMANIN DERDİNDE, CİNAYETLER ÇOĞALDI, SAPKINLIKLAR ARTTI. MANEVİ DEĞERLER SIFIRLANIRKEN, MADDİYATA DAYALI BİR DÜZEN KURULDU. HAL BÖYLE İKEN; KIYAMETİN KOPMASI YAKINDIR. 10 1 Yanıtla
  • başkannnn76: yılan serdarrrrrrr 6 0 Yanıtla
  • Ece Seçkin: yılan serdar mı bu 4 1 Yanıtla
  • Kaybedenler Kulubü: Efendilik arıyosan beyaz showu ara burda gözaltı var gözaltıı 4 0 Yanıtla
  • Aman aman : Aman aman nereye bir anda böyle burası neresi lan 3 0 Yanıtla
  • hakkı: BU KİM 2 0 Yanıtla
  • uyuyan rütük: rasim ozan, erman toroğlu, hıncal uluç, ahmet çakarda direk müebbete bağlanmalı :) 0 2 Yanıtla

Advertisement