Yozgat: Bakan Özak Yozgat'ta - Son Dakika
Güncel

Yozgat: Bakan Özak Yozgat'ta

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, hükümet olarak her zaman girişimcilerin yanında olduklarını belirterek, "49 ile verilen teşvik, yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı" dedi.

22.06.2006 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, hükümet olarak her zaman girişimcilerin yanında olduklarını belirterek, "49 ile verilen teşvik, yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı" dedi.

Bayındırlık Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Yozgat Milletvekilleri İlyas Arslan ve Mehmet Çiçek ile birlikte yapımı devam eden duble yollarda incelemelerde bulunmak için Yozgat'a geldi. Yerköy İlçesi'nde Vali Gökhan Sözer, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yerköy Kaymakamı Aydın Ergün, Yerköy Belediye Başkanı Ali Rıza Arslan ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Özak, Yerköy'de inşaatı devam eden Kale Grubu'na ait Kalekim ve Kaleseramik fabrikasında incelemelerde bulundu.

Bakan Özak, bir yıl önce temeli atılan Kale Grubu'na ait fabrikanın bugün üretime geçerek ilk üretimini kamyona yükleyip yollandığını belirtti. Özak, "Gördük ki çok çabuk bir şekilde Sayın Bodur ve arkadaşları, çok mükemmel bir tesis yapmışlar. Burada yapı kimyasallarından Kalekim Fabrikası'nın üretime açıldığını ilk kamyon yüklenmiş yollanıyor. Kendilerini tebrik ediyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Hükümet olarak her zaman girişimcilerin destekçileri olduklarını ifade eden Bakan Özak, "Özellikle 49 ile teşvik vererek istihdamı artırmaya çalıştık yavaş yavaş, meyvelerini alıyoruz. Bu dönemde başbakanımızın talimatıyla teşvikte eksik kalan ne varsa bunu da düzeltmeye çalışacağız. Yöresel mi, sektörel mi olacak, başka eksiğimiz nedir, bunları yapmaya çalışacağız. Türkiye'nin her tarafı bir şantiye olacak. Bugün ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğü'müzün üstlendiği yolların yapım ve bakımı için buraya geldik. İncelemelerimizi tamamlayıp Ankara'ya döndüğümüzde de bir değerlendirme yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yozgat: Bakan Özak Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement