Yozgat'ta Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

YOZGAT (AA) – TCDD Yerköy İlçe İstasyonu çalışanları, Afrin şehitleri için mevlit okutup, kurban kesti.

23.02.2018 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YOZGAT (AA) – TCDD Yerköy İlçe İstasyonu çalışanları, Afrin şehitleri için mevlit okutup, kurban kesti.

Molla Hüsrev Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerife, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Kamil Erbek, Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası (Demir Yol-İş) Kayseri Şube Başkanı Harun Ören ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurban kesimi sonrası konuşan Demir Yol- İş Sendika Başkanı Harun Ören, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri ile mücadele için Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için mevlit okutup, kurbanlar kestiklerini söyledi.

Türk askerinin Afrin'de ülkenin birlik ve bütünlüğü sağlamak için canını ortaya koyduğunu ifade eden Ören, şöyle konuştu:

"Türk askeri, iç ve dış mihrakların desteğini alarak bu toprakları bölebileceğini düşünen üç beş hainin Afrin'deki inlerinde tepelerine binmektedir. Vatan uğruna şehit, gazi olan her biri aslan parçası, nereye dendiği zaman 'kızılelma' diyerek gözünü bile kırpmadan vatan için savaşan bu milletin asil evlatlarının yanındayız ve onları dualarımızla destekliyoruz. Bu uğurda şehit olan kınalı kuzularımızın mekanları cennet olsun. Kalleşler bilsin ki bu millet ve birlik ve beraberliğini sürdürdükçe bu vatanı kimse bölemez."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement