Yozgat'ta Öğretmenlere Motivasyon Semineri - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Öğretmenlere Motivasyon Semineri

Yozgat merkez ve ilçelerde görev yapan öğretmenlere, pozitif kişiliğin eğitime katkısı, moral, motivasyon, iletişim ve empati konularında seminer verilmeye başlandı.

12.09.2017 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat merkez ve ilçelerde görev yapan öğretmenlere, pozitif kişiliğin eğitime katkısı, moral, motivasyon, iletişim ve empati konularında seminer verilmeye başlandı.

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi Salonu'nda eğitim danışmanı İsmail Karasu tarafından verilen seminerin ilk gününde Akdağmadeni ve Sorgun ilçesinde görev yapan bin 63 öğretmen katıldı.

Seminerin ilk oturumuna katılan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, burada yaptığı konuşmada, her yıl eğitim öğretim yılı başlamadan önce il genelinde görev yapan tüm öğretmenlere bu tür eğitim ve seminerlerin verileceğini belirtti.

Ülkesini, milletini, değerlerini bilen, dinini, kültürünü, tarihini seven nesiller yetiştirmek durumunda olduklarını anlatan Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Bunu yapacak olanlar ise başta siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Tüm eğitim camiamız bunu gerçekleştirmek durumundadır. Eğitimin kalitesini artırmak, nitelikli insan yetiştirmek için gayret göstermelisiniz. Bu maksatla strateji belgesi oluşturduk. Birinci sayfasından sonuncu sayfasına kadar Yozgat'ta milli eğitim çalışanlarının oluşturduğu bir kitapçık bu. Bu kitapçığı il ve ilçelerimizdeki tüm okullarımıza dağıtacağız."

Şekil ve şablon peşinde olmayacaklarının altını çizen Yurtnaç, "Bu maksatla çocuklarımızın kültürel hayatının zenginleşmesi ile alakalı bu eğitim çalışmasını yaptık. Bu strateji çalışmasında 4 tane önceliğimiz var. Bu dört tane önceliğimizin arasında eğitimde kalitenin artırılması birinci stratejimiz. Kimlik ve kişilik oluşturmak ikinci hedefimiz. Çocuklarımızı hem iyi okulları kazanması için hazırlayacağız hem de kimlik ve kişiliğini olgunlaştıracak çalışmalar yapacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karasu, öğretmenlere seminer verdi.

Seminer cuma günü sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Öğretmenlere Motivasyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement