Yozgat'ta Şehit Ailelerine ve Gazilere Yemek Verildi - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Şehit Ailelerine ve Gazilere Yemek Verildi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bütün şehit ailelerine ve gazilere yemek programı düzenledi.

14.07.2017 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bütün şehit ailelerine ve gazilere yemek programı düzenledi.

Vali Konağı bahçesinde verilen yemek sonrası gazetecilere açıklama yapan Yurtnaç, geçen sene bu zamanlar çok tehlikeli bir günün arifesinde olduklarını söyledi.

Vali Yurtnaç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli faaliyetler yaptıklarını belirterek, "Bu etkinliklerimizden bir tanesi de bugün akşam şehit ailelerimize vali konağı bahçesinde yemek verdik. Bu konutun kiracısı biziz ama burası devletin, milletin yeri. Dolayısıyla zaman içerisinde şehit ailelerine ve toplumun belirli kesimlerine buraları açacağız. Burada beraber onlarla hasbihal edeceğiz. Şehitlerimizi özellikle önceliyoruz." dedi.

Türkiye'ye 15 Temmuz'da çok büyük ihanet edildiğini dile getiren Kemal Yurtnaç, bu ihaneti unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.

Şehit ailelerinin yanında olacaklarını, onların çocuklarını en iyi şekilde yetiştireceklerini aktaran Yurtnaç, "Vatana, millete hayırlı bir evlat olmalarıyla ilgili gerekli her türlü desteği vereceğiz. Tabii bu insanların acıları var, acılar da paylaşınca azalır. Burada devlet kurumunda çalışan amirler var, siyasi parti il başkanları var, sivil toplum kuruluşu başkanları var, yetkililer var. Şehit ailelerimizle geldik, birlikte onlarla beraber güzel bir akşam geçirdik. Allah bu millete, devlete bir daha böyle acı günler yaşatmasın. Allah devlete, millete zeval vermesin." diye konuştu.

Şehit babası Yetiş Peker de devletin her daim yanlarında olduğunu dile getirerek, "Vatanımız sağ olsun. Ne diyelim, ciğerimiz yanıyor. Allah razı olsun, devletimiz her daim yanımızda. Her zaman bu devlet bizim yanımızda oldu. Çok sağ olsunlar, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dan, Valimiz Kemal Yurtnaç'tan, Alay Komutanımızdan, hepsinden de Allah razı olsun, yanımızdalar. Bu devleti biz böyle yanımızda güçlü hissettiğimiz sürece bu ülkeyi kimse yıkamayacak. Bu vatanı kimse bölemeyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Şehit Ailelerine ve Gazilere Yemek Verildi - Son Dakika

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement