Yozgat'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yozgat'tan Kısa Kısa

Halit Arslan, okullarında başarı odaklı eğitimi sürdürürken, 2010-2011 eğitim öğretim yılında düzenlenen çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde il ve ilçe birincilikleri elde ettiklerini söyledi.

22.04.2011 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Halit Arslan, okullarında başarı odaklı eğitimi sürdürürken, 2010-2011 eğitim öğretim yılında düzenlenen çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde il ve ilçe birincilikleri elde ettiklerini söyledi.

Arslan, öğrencilerinin, bu yıl ilk defa düzenlenen "Arapça Etkinliği" kapsamında yapılan "Arapça Musiki, Arapça Tiyatro, Arapça Hitabet" yarışmalarında il birinciliği, "Arapça Şiir" dalında il ikinciliği, "Arapça Bilgi" yarışması dalında üçüncülük elde ettiklerini bildirdi.

Arslan, "Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda ilçe birinciliği ve İl ikinciliği, dördüncülüğü elde ettik ve çeşitli ödüller aldık" dedi.

-KUTLU DOĞUM ANLATILDI

Yerköy'de faaliyet gösteren Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Belediye Düğün Salonunda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle " Dolunay'da Kutlu Doğum" isimli program düzenledi. Programda, Hz. Muhammed Mustafa'nın (SAV) doğumu, slayt gösterisi eşliğinde anlatılırken, o dönemin Mekkesi de yine slayt gösterisi ile izleyicilere aktarıldı.

Program, semazen gösteri ile tamamlandı.

Programa, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın ve birçok Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticilerinin yanı sıra siyasi parti İlçe başkanları ve kalabalık bir bayan izleyici topluluğu katıldı.

-ÖĞRENCİLER MAKAMLARA OTURDULAR

Çekerek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklar il yöneticilerinin masalarına oturarak, kısa bir sürede olsa kaymakam, belediye başkanı, başsavcı, komutan oldular.

Kaymakam Servet Gün'ün makamına Beyyurdu Şehit Ferhat Değerli İlköğretim Okulu öğrencilerinden Mahmut Bulut, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üst. Tğm. Erhan Arslan'ın makamına Bayındırhüyük İlköğretim Okulu öğrencilerinden Turgut Erdoğan, Belediye Başkanı Duran Özkan'ın makamına Kavakalan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Merve Aga, Cumhuriyet Başsavcısı Şeref Ermiş'in makamına Kamile Akbay İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ömer Faruk Ecevit, İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel'in makamına Kurtağılı İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Ahu Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedrettin Bozkurt'un makamına ise Bazlambaç Şehit Hüseyin Kayacı İlköğretim Okulu öğrencilerinden Süleyman Damla oturdu.

Öğrenciler kısa süreli yönetici olmanın heyecanını yaşayıp, ilçenin sorunlarının çözümünü talep ettiler.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement