Yozgat'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yozgat'tan Kısa Kısa

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, partisinin Sarıkaya ilçesindeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

25.03.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, partisinin Sarıkaya ilçesindeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Soysal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ali Osman Erbir'in, 10 yıl içerisinde güzel hizmetler yapıldığını, bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

30 Mart'ta sandıkta Sarıkayalıların gereğini yapacağına inandığını söyleyen Soysal, şu ifadeleri kullandı:

"Sarıkaya'da yerel yönetim bazında çok güzel işler meydana getirildi. Bir ilçede, bir belediye başkanının güzel şeyler yapabilmesi için, eser ortaya koyabilmesi için iktidardan yana olması gerekir ve iktidarın belediye başkanı olması gerekir. İktidarın belediye başkanının dışında hiçbir belediye başkanı buraya hizmet getiremez, yapamaz ve gücü de yetmez. Birileri değişik türlü propaganda yapıyor. Sarıkayalı bir yanlış karar verirse, Ali Osman Erbir'in dışında kim gelirse gelsin Sarıkaya'ya bir çivi bile çakamaz. Vatandaşlarımız da aklıselim bir şekilde oturup düşünecek ve ona göre karar verecektir. Şahsi şeylerimizi bir kenara bırakmamız gerekiyor. Ali Osman Erbir de 10 yıl Sarıkaya'ya güzel hizmetler yaptı ve güzel eserler bıraktı. Eksik olan şeylerin de sözünü veriyoruz ve biz kefil oluyoruz. Gece gündüz çalışmaya, didinmeye siz değerli vatandaşlarımıza söz veriyoruz."

MHP mitingi

MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ömer Açıkel, Bahnçelievler Mahallesi'nde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Açıkel, konuşmasında, Sarıkaya'ya hizmet için aday olduğunu ifade etti.

Hizmet etmek için Sarıkayalıların oylarına talip olduklarını ifade eden Açıkel, şöyle konuştu:

"Bu bir demokratik seçimdir, bu bir hizmet yarışıdır. Göreve talip olan herkese en az kendimiz kadar saygımız bulunmaktadır. Bugüne kadar kavgasız, gürültüsüz, kazasız ve belasız yürüttüğümüz seçim çalışmalarının son günlerde de bu şekilde, olgunluk içerisinde, karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde geçmesini diliyorum. 30 Mart'tan sonra da biz diğer arkadaşlarımızla beraber yüz yüze bakmaya devam edeceğiz. Onlarla aynı sokakta yürüyeceğiz, aynı masada yemek yiyeceğiz ve aynı kahvede çay içeceğiz. Sizlerden istirhamım, bu seçimlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu olgunluk, bu anlayış içerisinde geçmesi lazım. 30 Mart'tan sonra yüz yüze bakacağız ve bakacağımız yüze utanacak söz söylemememiz lazım. Bu yüzden, diğer arkadaşlarımın da bugüne kadar bu konuya aynı hassasiyeti gösterdikleri için huzurlarınızda tekraren teşekkür ediyorum."

Boğazlıyan ilçesindeki seçim çalışmaları

AK Parti Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Hamdi Erdal, ilçedeki yerel bir gazeteyi ziyaret etti.

Erdal, burada yaptığı açıklamada, gittiği her yerde Boğazlıyan'ın öncelikli sorunlarının konuşulduğunu ve bu sorunların içerisinde eski sanayi sitesinin de yer aldığını söyledi.

Hazırladıkları projelerle Boğazlıyan'ın büyük bir ivme kazanacağına dikkati çeken Erdal, bu projelere Boğazlıyan halkının destek vereceğine inandıklarını belirtti.

Erdal, amaçlarının yaşanabilir bir Boğazlıyan yaratmak olduğunu söyledi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement