Yozgat Valisi Yazıcı, Sekili Köyü'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Yozgat Valisi Yazıcı, Sekili Köyü'nde İncelemelerde Bulundu

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesine bağlı Sekili Köyü'nü ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledi, incelemelerde bulundu.

22.04.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesine bağlı Sekili Köyü'nü ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledi, incelemelerde bulundu.

Şehit Osman Pekşen ilk ve ortaokulunu gezen Yazıcı, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, hayallerin en büyük zenginlik olduğunu ve hayaller olmazsa bir yere varmanın mümkün olmayacağını söyledi. Hayal kurarken gelecekteki hedeflerin belirlenmesi gerektiğini kaydeden Yazıcı, öğrencilere hayallerinin peşinden koşmalarını tavsiye etti. Yazıcı, "Kaliteli bir gelecek için çok çalışılması gerekiyor. Herkes size tavsiyeler veriyor, 'Çok çalışın' diyor. Ama neden çok çalışmanız gerektiğini anlamanız gerekiyor. Geleceğinizde sağlam temeller oluşturmak istiyorsanız çalışmanız gerekiyor" dedi.

Sekili Yeni Cami ve Sekili Jandarma Karakolu'nu da ziyaret eden Yazıcı, vatandaşlarla da köy kıraathanesinde bir araya gelerek görüştü. Köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yazıcı, Sekili beldesi nüfusunun 2 binin altına düşmesi nedeniyle köy vasfını kazandığını, bu nedenle bütün işlerin İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını, böylece köyün sorunlarının en kısa sürede halledileceğini kaydetti.

Vali Yazıcı, tüm köylerin olduğu gibi Sekili'nin sorunlarıyla da yakından ilgileneceğini belirterek, "Şehit Osman Pekşen ilk ve ortaokulunun çevre duvarı ve okula ait olan halı saha tadilatı, köydeki gençler için oyun alanı, içme suyu ve kanalizasyon sorunu, köyün içinden geçen Ankara Yozgat karayolunun çevre düzenlemesi ve köyün en büyük problemi olan köylülere tapularının verilmesi konularında gerekli çalışmalar yapılarak en kısa sürede tamamlanacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat Valisi Yazıcı, Sekili Köyü'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement