Vali Polat, sağlık ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı - Son Dakika
Güncel

Vali Polat, sağlık ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı

Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, görevi başındaki güvenlik güçleri, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

01.01.2022 01:52  Güncelleme: 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, görevi başındaki güvenlik güçleri, sağlık çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Hastane acil servisleri, 112 Acil Çağır Merkezi ve Sivas- Ankara kara yolunda bulunan polis ve jandarma uygulama noktasını ziyaret eden Polat, gazetecilere, yeni yılda görevi başında olan çalışanları ziyaret ettiklerini söyledi.

Polat, devletin emrinde, milletin hizmetinde alınan tedbirlerin vatandaşın huzur ve güvenliği için alındığını belirterek, "Gecenin ayazında milletin huzur ve güvenliği için 7/24 çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görevlilerimizin yeni yılını kutladık. 2022 yılının devletimize, milletimize, insanlığa, barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Köse de tüm çalışanların ve vatandaşların yeni yılını kutlayarak, "İnşallah 2022 yılı 2021 yılından daha iyi geçer, hem maddi hem manevi daha fazla kazanımlarımız olur. Tüm milletimizin yeni yılını kutluyorum." diye konuştu.

Vali Polat, uygulama noktasında durdurulan otobüsteki yolcuların yeni yılını kutladı.

Vali Polat, sağlık ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Polat, sağlık ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement