Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Spor

Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor'a Moral Yemeği

Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor\'a Moral Yemeği

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Bölgesel Amatör Ligi 6.Grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK ile Sorgun Belediyesporlu yönetici ve futbolculara yemek verdi.

15.02.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Bölgesel Amatör Ligi 6.Grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK ile Sorgun Belediyesporlu yönetici ve futbolculara yemek verdi.

Termal Tesislerde verilen yemeğe Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kaymakam Ali Arslantaş, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, kulüp başkanları, yöneticiler ve futbolcular katıldı.Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada, Yozgatspor 1959 FK'nın bu sezon üçüncü lige çıkacağına inandığını, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Şu anda çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Yazıcı, Yozgatspor'un bir maç eksiğine rağmen lider durumda bulunduğunu ve kar yağışı nedeniyle tehir edilen Hacılar Erciyes Gençlikspor maçını kazanması durumunda, iyi bir avantaj yakalayacağına dikkat çekti.Sorgun Belediyespor'un da dört gözle Yozgatspor'un üçüncü lige çıkmasını beklediğini vurgulayan Vali Yazıcı, Sorgun'un yerinin üst ligler olduğunu belirtti.Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise yaptığı konuşmada, her iki şampiyon adayı takımı yemekte bir araya getirmek istediklerini, onun için bu yemeği düzenlediklerini ifade ederek "Yozgatspor'u üçüncü ligde, Sorgun Belediyespor'u da yeniden Bölgesel Amatör Lig'de görmeyi arzu ediyoruz. Biz Yozgatspor olarak burada Süper Lig takımlarını ağırladık. Onlardan önemli puanlar aldık. Hatta bir zamanlar buraya deplasmana gelen takımlar korkarak geliyordu. Şimdi sizlerden o günleri tekrar yaşatmanızı bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda her iki takımada başarılar diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından her iki takım oyuncuları ve davetliler Yozgat Belediyesi Sürmeli Topluluğu'nun verdiği konser eşliğinde eğlendiler. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor'a Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement