Yukatel Denizlispor: 1-2 - Son Dakika
Spor

Yukatel Denizlispor: 1-2

Yukatel Denizlispor: 1-2

STAT: KalyonHAKEMLER: Atilla Karaoğlan, İsmail Şencan, Samet ÇiçekGAZİANTEP FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana Biyik, Tosca, Güray, Furkan (Dk.77 Pawlowski), Diarra, Jefferson, Twumasi (Dk.77 Chibsah), KayodeYUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak, Lopes, Sapunaru (Dk.48 Oğuz), Mustafa, Zakarya, Sackey (Dk.

01.12.2019 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

STAT: Kalyon

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, İsmail Şencan, Samet Çiçek

GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana Biyik, Tosca, Güray, Furkan (Dk.77 Pawlowski), Diarra, Jefferson, Twumasi (Dk.77 Chibsah), KayodeYUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak, Lopes, Sapunaru (Dk.48 Oğuz), Mustafa, Zakarya, Sackey (Dk.87 Zeki Yavru), Aissati, Olcay, Sacko (90+1 Oscar), Barrow, RodallegaSARI KARTLAR: Furkan, Oğuz, Chibsah (Gaziantep FK) - Sacko, Aissati, Mustafa Yumlu, Zakarya, Modou (Yukatel Denizlispor)GOLLER: Dk.54 Kayode (Gaziantep FK) - Dk.58-85 Sacko (Yukatel Denizlispor)

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Yukatel Denizlispor'a 2-1 mağlup oldu.16'ncı dakikada Kayode'nin kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlağı rakip oyuncular kontrol ederek uzaklaştırdı. 24'üncü dakikada Furkan'ın uzun mesafeden gönderdiği sert şutunda top dışarı çıktı.  27'nci dakikada Kayode'nin pasında topla buluşan Furkan'ın vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Stachowiak çeldi.28'inci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Twumasi'nin şutu rakip oyuncuların müdahalesine takıldı.37'nci dakikada Güray'ın rakiplerini geçerek ceza sahası içinden ortasında Twumasi müsait pozisyonda topa dokunamadı.40'ıncı dakikada sağ kanattan ceza sahası hemen dışında kaleyi çaprazdan gören Güray'ın vuruşunda topa savunma engel oldu.54'üncü dakikada topla buluşan Kayode, kaleci Stachowiak'ı geçerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.58'inci dakikada Olcay Şahan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Sacko'nun vuruşunda top ağlarda kaldı: 1-1.76'ncı dakikada Twumasi'nin ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.85'inci dakikada rakiplerini geçerek ceza sahası içine giren Modou'nun pasında topla kale önünde buluşan Sacko, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-2.Karşılaşma 2-1 Yukatel Denizlispor'un üstünlüğü ile sona erdi.KADIN TARAFTARLARDAN DESTEKGaziantep FK'nın Yukatel Denizlispor ile oynadığı maça kadın taraftarlar damgasını vurdu. Ev sahibi takımın taraftarları, kırmızı-siyahlı ekibi yalnız bırakmayarak tezahüratları ile destek oldu. Gaziantep FK'nın kadınlardan oluşan taraftar grubu karşılaşma boyunca tezahüratlarda bulundu. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi de bir süre kadın taraftarlarla maçı takip etti. SUMUDİCA İLE TARAFTARLAR ARASINDA GERGİNLİKBu arada Denizlispor mağlubiyetinin ardından tribünlerdeki taraftarlar Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'ya tepki gösterdi. Sumudica, kendisine tepki gösteren taraftarlarla sözlü atışma yaşarken, araya teknik heyet ve futbolcular girdi.

Tartışmanın devam etmesiyle birlikte daha da sinirlenen Rumen teknik adam, taraftarların olduğu bölüme kadar yaklaştı. Bir kez daha araya giren teknik heyet ve futbolcular, Sumudica'yı tribünün önünden uzaklaştırarak güçlükle soyunma odası koridorlarına götürdü.


- Gaziantep
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yukatel Denizlispor: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement