Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

Her ay merakla beklenen Yüksek Teknoloji' nin yeni sayısı Yüksek Teknoloji Dergisi Resmi Mobil Uygulaması, Dijital Dergi Platformları ve Basılı Mecrada yayınlandı.

15.11.2019 17:24  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her ay merakla beklenen Yüksek Teknoloji' nin yeni sayısı Yüksek Teknoloji Dergisi Resmi Mobil Uygulaması, Dijital Dergi Platformları ve Basılı Mecrada yayınlandı.

Yüksek Teknoloji Dergisi <a class='keyword-sd' href='/eylul/' title='Eylül'>Eylül</a> Sayısı Yayınlandı

Yüksek Teknoloji' nin yeni sayısında; "Tekno Moto" bölümünü sizlere sunuyor ve konusunda profesyonel bir isim olan Vadim ÖZYURT ile motosiklet hakkında merak edilen her türlü gelişmeye sizlerin ulaşmasını sağlıyoruz.

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

"Tekno Gündem" bölümünde teknoloji gündemiyle ilgili bilgiler,

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

"Tekno Eksper" bölümünde sürüş ve sürücü eğitiminin önemi, "Merak Edilenler" bölümünde Instagram algoritmasının çalışma sistemi,

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

"Teknoloji Dünyası" bölümünde değerli bilgiler, "Tekno Mutlu" bölümünde bilgilerimizin ne kadar güvende olduğu, "Sosyal Bilgiler" bölümünde cep telefonu mu? Fotoğraf makinesi mi? sorusunun cevabı,

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

"Tekno Eğitim" bölümünde iş gücünde teknoloji desteği, "Tekno Sohbet" bölümünde Lenovo Türkiye Ülke Müdürü Emre Hantaloğlu ile gerçekleştirilen sohbet,

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

"Tekno Kadın" bölümünde Honor Pazarlama Direktörü Roza Saygılı, "Tekno Sağlık" bölümünde merak konusu olan "kök hücre" çalışmaları,

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

"Tekno Ünlü" bölümünde "Kukla Süreyya", "Tekno Fırsat", "Karşı Karşıya", "Tekno Yeniler" ve "Mercek Altında" bölümlerinde yeni çıkan ve merak edilen ürünlerin karşılaştırması, incelemesi ve daha birçok konu yer alıyor.

Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı

Yüksek Teknoloji Dergisi mobil uygulamasını aşağıda yer alan uygulama mağazalarından kolaylıkla indirebilirsiniz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Yüksek Teknoloji Dergisi Eylül Sayısı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı
    10 Nis Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Erdoğan, teröristlerin yok edileceğine inandıklarını ve mücadelenin devam edeceğini belirtti. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise Şanlıurfa'da bayram namazını kıldıktan sonra askerleri ziyaret etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak askerleri görüştürdü. Güler, askerlere teşekkür ederek terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

  • SpaceX, Starlink ile ticari uzay istasyonuna internet sağlayacak
    10 Nis SpaceX, Starlink ile ticari uzay istasyonuna internet sağlayacak

    SpaceX, önümüzdeki dönemde açılması planlanan Vast Haven-1 isimli ticari uzay istasyonunda Starlink internet hizmetini sunmaya hazırlanıyor. Haven-1, yüksek hızlı lazer ışınları kullanarak geniş bant veri iletimi sağlayacak ve kullanıcılara WiFi erişimi sunacak. Starlink'in lazer bağlantısı, 100 Gbps'ye kadar veri iletim hızı sunarak Dünya'daki fiber optik hızlarıyla aynı seviyede olacak. Bu anlaşma, Starlink için lazer bağlantılarını dünyada sunan ilk ortaklık olacak ve SpaceX, diğer uzay araçları için de lazer bağlantı hizmeti sunmayı hedefliyor.

  • Google ve Bayer, radyologlara yardımcı olmak için yapay zeka kullanacak
    10 Nis Google ve Bayer, radyologlara yardımcı olmak için yapay zeka kullanacak

    Google Cloud ve Alman sağlık devi Bayer, radyologlar için yeni yapay zeka araçları geliştirmek amacıyla iş birliği yapıyor. Bu iş birliği sayesinde, tıbbi görüntüleme gibi CT taramaları, ultrasonlar ve MR'ları kullanarak hastalıkların teşhis ve tedavisine yardımcı olacak bir AI destekli inovasyon platformu geliştirilecek. Platformun sağlık ve bilim organizasyonlarının büyük ve güvenli AI araçları geliştirmesine yardımcı olması hedefleniyor. Bu ortaklık, radyologların iş yükünü hafifletmek ve hasta sonuçlarını iyileştirmek amacıyla yapay zekanın kullanılmasını sağlayacak.

  • BMW ve Rimac, elektrikli otomobil batarya teknolojisi için iş birliği yapıyor
    10 Nis BMW ve Rimac, elektrikli otomobil batarya teknolojisi için iş birliği yapıyor

    BMW Grubu, geleceğin elektrikli otomobiller için batarya teknolojisinde önemli ilerlemeler yapmak amacıyla Rimac Technology ile uzun vadeli bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, BMW'nin elektrikli otomobil batarya teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanacak.

  • Çin Hükümeti, Endüstriyel Ekipmanların Güncellenmesi İçin Özel Hedefler Belirledi
    10 Nis Çin Hükümeti, Endüstriyel Ekipmanların Güncellenmesi İçin Özel Hedefler Belirledi

    Çin hükümeti, yatırımları genişletmeyi ve yeni üretici güçler geliştirmeyi hedefleyen çabalar kapsamında endüstriyel ekipmanların güncellenmesi için özel hedef ve önlemler yayımladı. Eylem planına göre, 2023-2027 dönemi için endüstriyel ekipman yatırımı yüzde 25'ten fazla artırılacak. Ayrıca, dijital Ar-Ge ve tasarım araçlarının kullanımı yaygınlaşacak ve imalat sektöründe yeşil güncellemeler ilerletilecek.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiğin bayramını kutladı
    10 Nis Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiğin bayramını kutladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon görüşmesiyle Mehmetçiğin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan askerlere seslendi
    10 Nis Cumhurbaşkanı Erdoğan askerlere seslendi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir" dedi.

  • Çin'in Xinjiang Bölgesi'nde Modern Tarım Faaliyetleri
    10 Nis Çin'in Xinjiang Bölgesi'nde Modern Tarım Faaliyetleri

    Çin'in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nde çiftçiler, modern tarım teknikleri ve teknolojileri kullanarak verimliliği artırıyor ve su tasarrufu sağlıyor. Beidou uydu navigasyon sistemi ile kılavuzluk edilen köylüler, plastik film serme, damlama sulama ve tohum ekimi gibi hassas işleri modern makinelerle gerçekleştiriyor. Yeni ekim teknolojisi sayesinde su tasarrufu sağlanarak üretim maliyetleri düşürülüyor. Xinjiang bölgesi, pamuk üretiminde lider konumda olup ulusal toplamın yüzde 90'ından fazlasını karşılıyor.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Milli elektrikli tren setleri 2030 yılına kadar 56 set olarak hizmet verecek
    10 Nis Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Milli elektrikli tren setleri 2030 yılına kadar 56 set olarak hizmet verecek

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, milli elektrikli trenin 3'üncü setinin de kullanılmaya başlandığını belirterek, "2030 yılına kadar toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkacak." ifadesini kullandı. Uraloğlu, Türkiye'nin demir yolu araçlarının üretiminde, teknolojiyi tasarlayan, üreten ve geliştiren ülke konumuna yükseldiğini bildirdi.

  • Bakan Uraloğlu: 2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak
    10 Nis Bakan Uraloğlu: 2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin demiryolu araçlarının üretiminde teknolojiyi tasarlayan, üreten ve geliştiren ülke konumuna yükseldiğini ve bu alanda atılan adımların meyvelerinin alındığını söyledi. Bakan Uraloğlu, 2025 yılı sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayısının 25'e ulaşacağını belirtti.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: 2030 yılına kadar 56 yerli ve milli tren seti hizmete girecek
    10 Nis Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: 2030 yılına kadar 56 yerli ve milli tren seti hizmete girecek

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin demiryolu araçlarının üretiminde teknolojiyi tasarlayan, üreten ve geliştiren ülke konumuna yükseldiğini ve yerli ve milli tren setlerinin sayısının 2030 yılına kadar 56'ya ulaşacağını açıkladı. Milli elektrikli setlerin Adapazarı ile Gebze arasında başarıyla hizmet verdiğini belirten Bakan Uraloğlu, milli tren setlerinin konforlu ve güvenli bir şekilde milyonlarca vatandaşı taşıyacağını ifade etti.

  • Enercon CEO'su: Türkiye, Almanya'dan sonra en önemli pazar
    10 Nis Enercon CEO'su: Türkiye, Almanya'dan sonra en önemli pazar

    Almanya merkezli rüzgar türbini üreticisi Enercon'un CEO'su Udo Bauer, Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektöründe Almanya'dan sonra en önemli pazar olduğunu belirtti. Bauer, Türkiye'deki yatırımların 2026'da tamamlanacağını ve sonrasında rüzgarda YEKA projelerine odaklanacaklarını söyledi. Türkiye'de yerli aksam üretiminin hedeflendiği projelerin devletin desteğini gösterdiğini vurgulayan Bauer, Türkiye'ye olan yatırımlarının artacağını ifade etti. Enercon'un Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Arif Günyar ise Türkiye'de üretilen rüzgar ekipmanlarının dünya standartlarında olduğunu belirtti ve yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.


Advertisement