Yüksekova'da Kurumlararası Futbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Yüksekova'da Kurumlararası Futbol Turnuvası

Yüksekova ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kurumlararası futbol turnuvası düzenlendi.

05.05.2017 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kurumlararası futbol turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünce Güngör Mahallesi'ndeki bir halı sahada organize edilen turnuvaya 40 takım katıldı.

Turnuvadan sorumlu kurum personeli Yılmaz Taşel, gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvanın 14 gün süreceğini söyledi.

Turnuvayla kurumlararası dayanışmayı ve sportif faaliyetleri artırmayı amaçladıklarını ifade eden Taşel, "Maçlar gayet centilmence geçiyor. Turnuvaya yoğun bir ilgi oldu. İlçemiz için güzel bir spor etkinliğidir. İnsanlarımız futbol oynayarak stres atıyor. Tüm takımlarımıza teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yüksekova'da Kurumlararası Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak
    12:52 Türkiye Kick Boks Federasyonu siyah kuşak dan sınavları Elazığ'da yapılacak

    Türkiye Kick Boks Federasyonu, siyah kuşak 1. 2. 3. 4. ve 5. dan sınavlarını Elazığ'da düzenleyecek. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınavlara yerel ve ulusal düzeyde birçok sporcu ve antrenörün katılımı bekleniyor. Elazığ GSİM Çok Amaçlı Spor Salonu, organizasyona ev sahipliği yapacak.

  • Kenan Eren Kahraman ve Türkiye Milli Takımı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu
    12:46 Kenan Eren Kahraman ve Türkiye Milli Takımı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın yer aldığı Türkiye Milli Takımı, U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kahraman'ı ve Milli Takımı tebrik ederek gurur duyduklarını belirtti.

  • Ahmed Ildız, Giresunspor maçında sahalara dönüyor
    12:44 Ahmed Ildız, Giresunspor maçında sahalara dönüyor

    Göztepe'nin oyuncusu Ahmed Ildız, Şanlıurfaspor maçında sakatlanmıştı. Ancak 40 günlük tedavi sürecinin ardından Giresunspor maçında tekrar forma giymesi bekleniyor.

  • UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi 2024 yılındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi
    12:34 UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi 2024 yılındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi

    UEFA Ulusal Federasyonlar Komitesi, Etiler Le Meridien Otel'de gerçekleşen toplantıda futbolun genel sorunlarıyla ilgili konuştu. UEFA Onursal Üyesi ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'in de katıldığı toplantıda, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
    12:32 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman hayatını kaybetti. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Türkoğlu, 'A Erkek Milli Takım başantrenörümüz Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum' ifadelerini kullandı.

  • Afyonkarahisar'da Okul Sporları Kano Müsabakaları Tamamlandı
    12:31 Afyonkarahisar'da Okul Sporları Kano Müsabakaları Tamamlandı

    Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen okul sporları kano müsabakalarında dereceye giren sporcular, Ordu'da düzenlenecek olan Türkiye birinciliği yarışmalarında Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandılar. Gençler K1 ve C1 kategorilerinde yapılan yarışmalarda birinci olan sporcular belirlendi.

  • Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    12:30 Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ın ev sahipliğinde düzenlenen Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 56 ilden 175 kulüp ve 900 sporcu katılım sağladığı şampiyonada Sivas Sporcu Eğitim Merkezi takım halinde şampiyon oldu.

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 3. olan Pınar Benek Şırnak'a döndü
    12:23 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 3. olan Pınar Benek Şırnak'a döndü

    Cizre Fen Lisesi öğrencisi milli sporcu Pınar Benek, Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 3. olarak memleketi Şırnak'a döndü. Benek, hedefinin beş ay sonra yapılacak olan Dünya şampiyonasında şampiyon olarak bayrağımızı göndere çekmek olduğunu söyledi.

  • Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu
    12:14 Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu

    Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'daki Taşoluk Fatih Ortaokulu öğrencileri takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu büyük başarı, okul ve şehirde büyük bir gurur yaşattı. Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmaları bu zaferde önemli bir rol oynadı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak
    12:12 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Beşiktaş, son 5 maçta galibiyet alamadı ve 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

  • Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı
    12:08 Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı

    Elazığ Hipodromunda düzenlenen yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunu Hasoğlum isimli safkan at kazandı. Koşuda Hasoğlum, 1.50.51'lik bitiriş derecesiyle galibiyete ulaştı.


Advertisement