Yüksekova'da Mahsur Kalan Araçlar Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Mahsur Kalan Araçlar Kurtarıldı

Yüksekova\'da Mahsur Kalan Araçlar Kurtarıldı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, araçların yolda mahsur kalmasına neden oldu.

06.01.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi, araçların yolda mahsur kalmasına neden oldu. Mahsur kalan 10 araç, İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kurtarıldı.

Kar yağışı ve tipi Yüksekova'da hayatı olumsuz yönde etkilemeyi sürdürürken, çok sayıda araç dün akşam saatlerinde yolda mahsur kaldı. İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Adaklı ve Bataklı köyleri arasında mahsur kalan araç sürücülerinin İl Özel İdaresine bağlı Yüksekova Şantiye Şefliğine haber vermesi üzerine karala mücadele ekipleri hemen harekete geçti. Kısa sürede bölgeye sevk edilen kar küreme araçlarının yaklaşık 1 saatlik yoğun çalışmasının ardından, yol kardan temizlenerek mahsur kalan 10 araç kurtarıldı. Yolda mahsur kaldıklarını belirten sürücü İsmet Şahin, "Yolda, bir anda bastıran tipiye yakalandık. Bizde Yüksekova şantiye şefliliğini arayarak yadım istedik. Kısa sürede bölgeye gelen iş makinaları kara saplanan araçlarımızı kurtardı ve geçişimizi sağladı. Ekiplere teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Mahsur Kalan Araçlar Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement