Yüksekova'da Okulda Öğretmen- Öğrenci Kavgasına Polisten Gazlı ve Coplu Müdahale - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Okulda Öğretmen- Öğrenci Kavgasına Polisten Gazlı ve Coplu Müdahale

Yüksekova\'da Okulda Öğretmen- Öğrenci Kavgasına Polisten Gazlı ve Coplu Müdahale

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Anadolu Lisesi'nde karesinde zayıf notu gören bazı öğrencilerin öğretmenle tartışması kavgaya dönüştü.

08.06.2012 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Anadolu Lisesi'nde karesinde zayıf notu gören bazı öğrencilerin öğretmenle tartışması kavgaya dönüştü. Okula gelen polis öğrencileri dağıtmak için cop ve gaz bombasıyla müdahale edince 7 öğrenci hastanelik oldu.

Yüksekova Anadolu Lisesi'nde öğle saatlerinde karneler dağıtılırken bazı öğrenciler düşük ve zayıf not alan bazı öğrenciler matematik öğretmeni E.D. ile tartıştı. Öğretmen E.D. öğrencilerin toplu olarak kendisine tepki göstermesi üzerine telefonla polisi aradı ve yardım istedi. Polisin okula gelmesiyle birlikte tansiyon bir anda arttı ve toplanan öğrenciler polise tepki gösterdi. Gerginliğin tırmanması üzerine polislerle, uyarılara rağmen dağılmayan öğrenciler arasında arbede çıktı.

Polisin cop ve gaz bombası kullandığı olay sırasında yaralanan 7 öğrenci, Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayı öğrenen bir çok veli hastaneye ve okula akın etti. Hastaneye götürülen öğrencilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yüksekova Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren, okulun kamera kayıtlarını inceledikten sonra gerekenin yapılacağını söyledi. - Hakkari/ Yüksekova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Okulda Öğretmen- Öğrenci Kavgasına Polisten Gazlı ve Coplu Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement