Yüksekova'da Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu

Yüksekova'da, 3. Piyade Tümen Komutanlığınca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

18.03.2018 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova'da, 3. Piyade Tümen Komutanlığınca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Şehit aileleri ve gaziler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla 3. Piyade Tümen Komutanlığında onurlarına düzenlenen yemeğe katıldı.

Programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak şehitler için dua edildi.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yaptığı konuşmada, Çanakkale Zaferi'nin önemine değinerek, kazanılan tarihi başarıya vurgu yaptı.

Şahit ailelerinin ve gazilerin, bu toplum ve devlet için çok kıymetli olduğunu ifade eden Toprak, şunları kaydetti:

"Ben 3. Piyade Tümen Komutanımıza ve Kaymakamımıza böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Birliğimizi, bütünlüğümüzü, kimsenin bozmaya gücü yetemeyecektir. Bayrağımıza, vatanımıza, bağımsızlığımıza, ülkemize, toprağımıza uzanan eller de kesinlikle kırılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimizin önünde saygı, şükran, minnetle eğiliyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü mesajının da okunduğu yemekte, Toprak ve protokol üyeleri şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Programa, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilbroğlu da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu - Son Dakika


Advertisement