Yüksekova'daki Saldırı - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'daki Saldırı

Yüksekova\'daki Saldırı

Şehit olan uzman çavuş Murat Özkozanoğlu'nun cenazesinin yarın Kozan ilçesinde toprağa verilecek.

05.07.2011 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde silahlı saldırıda şehit olan uzman çavuş Murat Özkozanoğlu'nun cenazesinin yarın Adana'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Kozan ilçesinde toprağa verilecek.

Silahlı saldırıda uzman çavuş Yahya Karakaya (26) ile birlikte şehit olan uzman çavuş Murat Özkozanoğlu'nun, Kozan ilçesi Türkeli Mahallesi'nde yaşayan ailesinin evi ve evin bulunduğu Türkeli Caddesi bayraklarla donatıldı. Şehir içindeki birçok esnaf da iş yerine bayrak astı.

Kozan Kaymakam Vekili ve İmamoğlu Kaymakamı Nail Anlar ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, şehidin ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dilediler.

Kaymakam Anlar, şehidin cenazesinin gece askeri uçakla Adana'ya getirileceğini, yarın öğle vakti Sabancı Merkez Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Kozan'da defnedileceğini belirtti.

Şehit Babası Hasan Özkozanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Acımız büyük ve tarif edilemez. Ancak elimizden gelen bir şey yok. Ne diyeyim vatan sağ olsun. Hassas bir dönemdeyiz, çok fazla şey söylemek istemiyorum. Ancak en çok gelinime ve karnında taşıdığı bebeğe üzülüyorum. Torunumu yetim bıraktılar" dedi.

Bu arada, şehit uzman çavuş Murat Özkozanoğlu'nun genel seçimlerde AK Parti'den Adana milletvekili adayı olan Mustafa Özkozanoğlu'nun yeğeni olduğu bildirildi.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'daki Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement