Türk Hackerlar, Yunan Dışişleri Bakanlığının Sitesini Hackledi - Son Dakika
Güncel

Türk Hackerlar, Yunan Dışişleri Bakanlığının Sitesini Hackledi

Türk hackerlar, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının mail sistemini ve ulusal strateji sitesinin internet adresini hackledi. Hackerlar siteye, "Bir gece ansızın gelebiliriz! Sınırlarımız kırmızı çizgimizdir." mesajını yazdı.

26.12.2018 12:54  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk hackerlar, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının mail sistemini ve ulusal strateji sitesinin internet adresini hackledi. Hackerlar siteye, "Bir gece ansızın gelebiliriz! Sınırlarımız kırmızı çizgimizdir. Buradan haddini aşanları ikaz ediyoruz. Tarihin mutlaka bir gün tekerrür edebileceğini sizlere hatırlatıyoruz" mesajını yazdı.

SALDIRIDA YUNANLARIN GÖÇMENLERE KARŞI TUTUMU DA ETKİLİ OLDU

Türk hackerlar, Yunan Savunma Bakanının Türkiye yönelik son günlerde yaptığı bir takım açıklamalara, Türk hackerlar tarafından siber saldırıyla karşılık verildi. Cyber-Warrior Akıncılar Tim tarafından gerçekleştirilen saldırılarda, Yunan güvenlik kuvvetlerinin göçmenlere karşı tutumunun da etkili olduğu belirtildi.

Türk Hackerlar, Yunan Dışişleri Bakanlığının Sitesini Hackledi

BİRÇOK BELGEYİ ELE GEÇİRDİLER

Yapılan siber saldırılarda ise Yunanistan Dışişleri Bakanlığının mail sistemini ve ulusal strateji sitesinin internet adresi hacklendi. Siteye giriş yapan kullanıcılar ise "Bir gece ansızın gelebiliriz! Sınırlarımız kırmızı çizgimizdir. Buradan haddini aşanları ikaz ediyoruz. Tarihin mutlaka bir gün tekerrür edebileceğini sizlere hatırlatıyoruz" yazısını gördü.

"MEDYA KURULUŞLARI DA HEDEFİMİZDEDİR"

Hackerlar tarafından yapılan açıklamada, "Yunanistan'a yapılan saldırılar devam etmektedir. Birçok medya kuruluşu da hedefimizdedir. Yunanistan hükümeti, bu şekilde siyaset yapmaya devam ettiği takdirde Yunanistan'a olan saldırılarımız devam edecektir" şeklinde ifadelere yer verildi.

Türk Hackerlar, Yunan Dışişleri Bakanlığının Sitesini Hackledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Hackerlar, Yunan Dışişleri Bakanlığının Sitesini Hackledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Mustafa: bir türke imkansız de sonra otur izle (ayyıldız) 37 6 Yanıtla
  • kemal: çirkin şeyleri destekliyoruz.. niçin? çunki saldırdıgımız bizden olmadıgı için.. bu bir marifet deyil.. asıl marifet o beyenmediginiz yunanistandaki asgari ucretlinin aldıgı maaşı sen kendi ulkende verebiliyormusun? ona bak.. elinize aldıgınız rus kökenli yazılımlarla sitelere index atmak sadece lamerliktir.. 6 23 Yanıtla
    orko: bi kere askeri değil, asgari diyeceksin 2 1
  • TC: vurun pisliklere. helal olsun. devletimizin yanındayız.. 14 3 Yanıtla
  • halil: Türkün gücünü göreceksiniz!!!! 11 2 Yanıtla
  • m.h.p: helal 11 2 Yanıtla
  • kemal: ne kadar çok hain var bu memlekette be yazıklar olsun size bu durumu bile eleştiren tc kimlikli insanlar var cidden çok yazık 6 3 Yanıtla
  • Emirhan: Dalga geçen angutlara söylemek lazım sen ne yaptın diye eleştirmekten başka. Adamlar bişey yapmışlar tepki göstermek için ki yunanistana ufakta olsa zararı var bunun sen ne yaptın rakını içip 12 ada gitti yağğğ mı dedin 12 adayı kim verdi araştır önce. 6 2 Yanıtla
  • Antep: Ne olmus sonra?yani övünülecek ne var bunda?ellerıne ne gectı ve sebebı ne? 2 2 Yanıtla
  • karadeniz kızı: helal size uşaklar .. 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement