Yunan Sınırında PKK'lı Terörist Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Yunan Sınırında PKK'lı Terörist Yakalandı

Yunan Sınırında PKK\'lı Terörist Yakalandı

Edirne'de, jandarma ekiplerince Yunanistan sınırına yakın bir bölgede, 'Silahlı Terör Örgütüne (PKK) Üye Olmak' suçundan aranması olan bir şahıs yakalandı.

03.04.2017 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, jandarma ekiplerince Yunanistan sınırına yakın bir bölgede, 'Silahlı Terör Örgütüne (PKK) Üye Olmak' suçundan aranması olan bir şahıs yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 02 Nisan 2017 günü saat 16.00 sıralarında, Edirne'nin Meriç İlçesi Küplü Beldesi'nde icra edilen devriye faaliyetleri esnasında, Yunanistan sınırına yakın bir bölgede hareketlerinden şüphelenilen bir kişinin durdurulduğu belirtildi. Kimlik kontrolü yapılan S.E. isimli şahsın yapılan UYAP sorgulamasında, Malatya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından hakkında "Silahlı Terör Örgütüne (PKK) Üye Olmak" suçundan aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Şahıs hakkında yapılan araştırmada, şahsın 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, T.C Hükümetini, Yargı Organlarını, Askeri veya Emniyet Teşkilatını Alenen Aşağılamak' suçlarından kaydı bulunduğu bildirildi. Şüphelinin sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak, Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği öğrenildi.

(Koray Ustabaşı/ İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yunan Sınırında PKK'lı Terörist Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement