Yunanistan'da 4 Büyük Marka Ürünlerini Raflardan Kaldırıyor - Son Dakika
Ekonomi

Yunanistan'da 4 Büyük Marka Ürünlerini Raflardan Kaldırıyor

Yunanistan\'da 4 Büyük Marka Ürünlerini Raflardan Kaldırıyor

Yunanistan'da bazı ürünlere zehir enjekte edildiği iddiası üzerine dört büyük uluslararası firma ürünlerini market raflarından kaldırmaya karar verdi.

21.12.2016 10:52  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Delta, Coca-Cola, Unilever ve Nestlé firmaları karton kutuda ve plastik ambalajda olan ürünlerini bir süre için Attika bölgesinden kaldıracağını duyurdu. İktidar karşıtı olduklarını iddia eden bir grubun internette "Prasini Nemesis-2. Perde" (Yeşil İlahi Adalet) adı altında yayınladığı uyarı-ihbarda ürünlere hidroklorik asit enjekte ettiklerini iddia etmişti. Hatta her ürüne zehri şırınga ile nasıl naklettiklerini tasvir etmişti.

ÜRÜNLERİ DAĞITIMDAN ÇEKİYORLAR

İlgili makamlarla devamlı irtibatta bulunan şirketler her şeyden önce insan sağlığına önem verdiklerini ve tedbir olarak bazı ürünlerini kısa bir süre için dağıtmayacaklarını ve ücretsiz ulaşılan telefon numaralarında müşterilere bilgi vereceklerini bildirdiler.

"BU DURUM YUNAN TOPLUMUNA ZARAR VERİYOR

Süt ürünleri satan Delta firması "Bu durum 60 yıldır Yunan ekonomisini destekleyen, 1.200 kişi çalıştıran, 1.400 çiftçiyle işbirliğinde bulunan bir firmaya zarar veriyor. Yalnız firmamızı değil, dağıtım- satış ağını da olumsuz etkiliyor. Nihayetinde Yunan toplumuna zarar veriyor" açıklamasını yaptı.

2013 yılında Yunanistan'da buna benzer bir olay daha yaşanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Yunanistan'da 4 Büyük Marka Ürünlerini Raflardan Kaldırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement