Yunanistan'da açılan pankart ve kötü tezahürat sonrası Türk oyuncular sahayı terk etti - Son Dakika
Spor

Yunanistan'da açılan pankart ve kötü tezahürat sonrası Türk oyuncular sahayı terk etti

Yunanistan'da mini-foot maçında Türkiye ile Brezilya arasında oynanan karşılaşmada, Yunan taraftarların Türkiye karşıtı tezahürat ve açtıkları pankart sonrasında Türk futbolcular sahayı terk etti.

16.10.2019 15:24  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'da mini-foot maçında Türkiye karşıtı protestolar nedeniyle Türk futbolcularımız, sahayı terk etti. Yunanistan'da skandal görüntüler gündem oldu! Girit'te Türkiye ve Brezilya arasında oynanan mini-foot maçında Yunan taraftarlar, Türkiye karşıtı pankartlar açtı.

Oyuncuların tam yanına açılan pankartın yanı sıra taraftarlar, Türkiye aleyhine tezahüratlarda bulundu.

MİLLİ FUTBOLCULAR, SAHAYI TERK ETTİ

Hürriyet'in haberine göre; Milli futbolcular ise karşılaşmanın 9. dakikasında bu şartlarda maça devam edemeyeceklerini hakeme belirtti. Futbolcular, çirkin pankartın kaldırılmaması halinde sahaya çıkmayacaklarını söyledi ve sahayı terk etti.

Bunun ardından güvenlik güçleri, Yunan taraftarların elinden pankartı aldı ve maç, kaldığı yerden devam etti. Öte yandan maçı Brezilya 1-0 kazandı.

Yunanistan\'da açılan pankart ve kötü tezahürat sonrası Türk oyuncular sahayı terk etti

Son Dakika Spor Yunanistan'da açılan pankart ve kötü tezahürat sonrası Türk oyuncular sahayı terk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Ufuk : Hazır suriyeye girmişken aradan yunanıda çıkarsak iyi olacak kuyruk acıları var gavurların 27 3 Yanıtla
    karadeniz kizi: alkislar bu yoruma alalim sunlari artik yaaa 0 0
  • Sedat 1: Arkadaslar, ben 5 varil (1250 litre) mazot aldim koydum bir kenara. Butun parami cektim bankadan ve dolar aldim, özel kasamda duruyor. Un, seker ve yag stogu yaptim. Gerci onlarda biter elbet ama epey bir süre goturur beni ve ailemi yaptimimlar gelince USA dan. 20 6 Yanıtla
    Sedat 1: Omer mese ; Korkmuyorum ama Amerika gerek ekonomik ve gerekse askeri acidan cok güclü be kardesim... Hani su F35 savas ucaklarini hatirlarsin, USA 3. dunya ülkelerine kakalayip duruyor ve bizde vermedi diye agliyoruz filan , lutfen Google a " S 72 " yazarmisin, hatta youtube a yaz bak, belki sen de korkarsin biraz. Bukemedin bilegi öpeceksin (Türk atasözü degilmiydi? ) :)) 38 2 Ömer meşe: Sedat1 :) iyi yaptin Akilli.adamsin Abd korkusu iliklerine kadar işlemiş :) ama ben Şerefsizce yaşamaktansa Şerefli.ölmeyi tercih edenlerdenim :) annenle babana tebriklerimi ilet Çok.güzel vatanini seven.br evlat çalismasi yapmislar , Ama sen Olmamişsin :) 5 20 karadeniz kizi: sedat sen ne ayaksin canakkalede atalarimiz bir tas sekersiz uxum hosafiyla savasmislar ayaklarinda ustte yok ekonomi die bisey yok senin gibi hosaflar icin ulke birakmis yazik sana gitte biraz tarihini oku kndine gel 1 2 Boz Ayı: karadeniz kizi na cevap; Iyi de o bahsettigin yigit askerlerin basinda M.Kemal Atatürk vardi. 0 1 Egeli: Ne kadar abartmışsınız gözünüzde abd yi.ne yapacak yaptırım olarak doları yükseltir s 400 leri yaptırım yapar.bizden dünyanın ürünlerini alıyor. .o kendini düşünsün ben hiç korkmuyorum ..yüzde 50 çekiklerini biz karşılıyoruz vermeyiz .f35 gövdelerini biz yapıyoruz geciktirir ..biz türküz türk ..çin bile bizden korktu çın setti yaptırdı abd de ağlama duvarı yaptırır...ooo sen yorganin altına bir orda kal.biz OSMANLI EVLATLARIYIZ BUNU UNUTMA 0 1 Boz Ayı: Ömer Mese ye cevaben ; Cenab i Allah Yunus Suresi 100. de söyle buyuruyor " aklini kullanmayan toplumlarin/kullarimin üzerlerine PISLIK yagdiririm" O bahsettigin "seref ve vatan sevgisi" ni bu ayetten sonra bir daha düsünsen nasil olur acaba? 0 0 Savasçı: Ülkeyi terketseydin daha uygun olur dolarlarınla mutlu mesut yaşarsın 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement