Yunanistan Türkiye Şampiyonunu Bekliyor! - Son Dakika
Spor

Yunanistan Türkiye Şampiyonunu Bekliyor!

Yunanistan'da ligi ikinci sırada bitiren Olympiakos'un Şampiyonlar Ligi ön elemesinde nispeten zayıf bir takımla eşleşmesi Türkiye'de şampiyon olacak takıma bağlı. Yunanlara göre en iyi senaryo Galatasaray'ın şampiyonluğundan geçiyor.

03.05.2019 10:40  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de son dönemece girildi. Gözler Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'ta...

Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki şampiyonluk yarışı iyiden iyiye kızıştı.

Ligimizde yaşanan şampiyonluk yarışı Yunanistan'ı da yakından ilgilendiriyor. Yunan spor analizcisi Kostas Nikolakopoulos, Şampiyonlar Ligi hesapları yaparken Türkiye'den hangi seçeneğin, kendi ülkeleri için iyi olacağını vurguladı.

Yunanistan Türkiye Şampiyonunu Bekliyor!

OLYMPİAKOS'UN RAKİBİ TÜRKİYE'YE BAĞLI

Yunan Ligi'nde PAOK, şampiyon olduğu için direkt olarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Fakat iş ikincilik noktasında Türkiye'ye bağlı...

İkinci sırayı alan Olympiakos ise ön eleme oynamak zorunda kalacak. Olympiakos'un ön elemede nispeten zayıf bir takım ile eşleşmesi için ise Süper Lig'de ilk 2 sırayı alacak takım büyük önem taşıyor.

Yunanistan Türkiye Şampiyonunu Bekliyor!

GALATASARAY'IN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORLAR

Nikolakopoulos, Galatasaray'ın şampiyon, Başakşehir'in 2, Beşiktaş'ın ise 3. sırada yer almasının en iyi seçenek olduğunu belirtti.

Bunun gerçekleşmesi durumunda Olympiakos, Ajax, PSV, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla eşleşmeyecek. Analize göre Olympiakos Başakşehir, LASK veya Plzen gibi takımlarla eşleşmesi daha makul bir seçenek.

Yunanistan Türkiye Şampiyonunu Bekliyor!

Son Dakika Spor Yunanistan Türkiye Şampiyonunu Bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • OBJEKTIF: HERKESIN ICI RAHAT OLSUN. BU SENE YINE GALATASARAYIM SAMPIYON :) 25 22 Yanıtla Fenerli: Bu hafta Beşiktaş çakınca 2.lik için dua edersiniz bırak şampiyonluğu 2 6 Analiz: Başakşehir lider 72 puanla Beşiktaş 2. 71 puanla Galatasaray 3. 69 puanla 1 4 Analiz: Matematik doğru dedin kardeş gs 67 puanla 3. Oluyor 0 3
  • ert20: en büyük cim bom bom 9 6 Yanıtla
  • baba: Şampiyon Beşiktaş. Hesaplar ona göre yapılsın. 2 12 Yanıtla krckrt: helal kardeşim 0 0
  • Gsli : Konsantrasyon 11 3 Yanıtla
  • andsmero: suriyeli taraftarlar sizi toki stadına beklıyoruz 2 8 Yanıtla
  • krckrt: burda amaç geseden çekindiklerniden değil eğer beşiktaş şampiyon olursa galatasaray kesin 2. olacak başşak 3. olacak o sebeple gese şampiyon olursa beşiktaşın 2liği çok zor. ama 4 hafta sonra beşiktaş şampiyon gese 2 olur ;) 1 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement