Yunanlı Sanatçı Angela Dimitriu KKTC'de Konser Verip Vermeyeceği Sorusuna "Müziğin Sınırları Var... - Son Dakika
Dünya

Yunanlı Sanatçı Angela Dimitriu KKTC'de Konser Verip Vermeyeceği Sorusuna "Müziğin Sınırları Var...

Yunanlı Sanatçı Angela Dimitriu KKTC\'de Konser Verip Vermeyeceği Sorusuna "Müziğin Sınırları Var...

sanatçı Angela Dimitriu'nun, önümüzdeki Cumartesi günü KKTC'de konser verecek olduğu haberinin, Kıbrıslı Rumların büyük tepkisine yol açtığı belirtildi."müziğin sınırları var mı?" yanıtını verdiğini; Dimitriu'nun KKTC'de konser vereceği...

26.06.2012 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanlı

sanatçı Angela Dimitriu'nun, önümüzdeki Cumartesi günü KKTC'de konser verecek olduğu haberinin, Kıbrıslı Rumların büyük tepkisine yol açtığı belirtildi.

Simerini gazetesi "Angela İşgal Altındaki Bölgelerde Şarkı Söyleyecek!" başlıklarıyla yayımladığı haberinde, Dimitriu'nun dün telefonla katıldığı bir programda, KKTC'de konser verip vermeyeceği sorusuna sinirli bir şekilde

"müziğin sınırları var mı?" yanıtını verdiğini; Dimitriu'nun KKTC'de konser vereceği konusunda, basında çıkan haberleri dolaylı olarak doğruladığını yazdı.

Gazeteye göre, programın sunucusunun bunun üzerine Dimitriu'ya KKTC'de konser vereceğini teyit edip etmediğini yeniden sorması üzerine ise Dimitriu, "hepiniz iyi dinleyin. Müziğin sınırları var mı? Çok teşekkür ederim, iyi günler" diyerek, oldukça rahatsız olmuş bir şekilde telefonu kapattı.

Gazete, programın sunucusunun Dimitriu'nun ilgili soruya "müziğin sınırları var mı?" şeklinde yanıt vermesinin, dolaylı bir yanıt olduğunu düşündüğünü ekledi.

Haberde, Kıbrıslı Rumların Dimitriu'nun kararından ötürü kendisine kızgın oldukları da ifade edildi.

Alithia ise haberinde, Angela Dimitriu'nun Rumların öfke ve kızgınlığına yol açtığını yazdı.

Gazete, Dimitriu'nun KKTC'de konser verip vermeyeceği "söylentilerini" doğrulamak için kendisiyle irtibata geçmeye çalıştığını ancak bunun mümkün olmadığını kaydetti.

Dimitriu'nun açıklamasıyla birlikte "ahlak ve edep zerresi olmadan, dolaylı ama net bir şekilde KKTC'yi tanıdığını" savunan gazete,

Dimitriu'nun bu tavrıyla birlikte "Kıbrıs tarihine ve Atilla'nın 1974'teki işgaline leke sürmekte olduğunu" iddia etti.

Dimitriu'nun KKTC'de konser verecek olması haberinin heyecana sebep olduğu ve meslektaşlarını kızdırdığı da belirtildi.

Fileleftheros ise haberinde, Yunan sanatçı Angela Dimitriu'nun, önümüzdeki Cumartesi günü KKTC'de konser vermeye karar vermesiyle, bir kez daha dikkatleri olumsuz bir şekilde üzerine çekmeyi başardığını yazdı.

İlgili haberlerde, Tom Jones'un kısa zaman önce KKTC'ye gelip konser vermesi de anımsatıldı. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Yunanlı Sanatçı Angela Dimitriu KKTC'de Konser Verip Vermeyeceği Sorusuna 'Müziğin Sınırları Var... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement