Yunus ekipleri, tek operasyonda 42 bin uyuşturucu hap ele geçirdi - Son Dakika
Güncel

Yunus ekipleri, tek operasyonda 42 bin uyuşturucu hap ele geçirdi

Yunus ekipleri, tek operasyonda 42 bin uyuşturucu hap ele geçirdi

Başkentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında, başta sokak satıcıları olmak üzere, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan polis ekipleri, 42 bin 250 uyuşturucu hap ele geçirdi.

16.11.2019 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında, başta sokak satıcıları olmak üzere, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan polis ekipleri, 42 bin 250 uyuşturucu hap ele geçirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başta Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Motosikletli Polis Timler Amirliği (Yunus) ekipleri, uyuşturucu ticaretinin engellenmesi ve gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri çalışmaların yanı sıra Motosikletli Polis Timler Amirliği ekipleri de operasyonlara hız verdi. Ekipler, uyuşturucu madde tüketimi, satışı ve imalatının engellenmesi adına yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda, Mamak'ta içerisinde uyuşturucu madde olduğunu belirledikleri bir aracı durdurdu.

Sürücü U.K'nin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda, 4 şeffaf poşet içerisinde 23 bin 50 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan U.K'nin Etimesgut'taki ikametinde arama yapan ekipler, 4 şeffaf poşet içerisinde 19 bin 200 hap daha buldu.

U.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kent genelinde zehir tacirlerine operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu madde kullanan ve satan kişilerin yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalarda ise 2 şüpheliye "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, kabul etmek ve satın almak" suçundan 8 şüpheliye ise "uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlama" suçundan işlem yaparak, adliyeye sevk etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yunus ekipleri, tek operasyonda 42 bin uyuşturucu hap ele geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.


Advertisement