Yunus Emre 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – İzle - Son Dakika
Güncel

Yunus Emre 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – İzle

Yunus Emre 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – İzle

Yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı Yunus Emre dizisi bu hafta 37. Bölümü ile ekrana gelecek.

02.04.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı Yunus Emre dizisi bu hafta 37. Bölümü ile ekrana gelecek. Oyuncu kadrosunda Gökhan Atalay, Payidar Tüfekçioğlu ve Baran Akbulut gibi isimlerin bulundu Yunus Emre' de bu hafta neler yaşanacak? Yunus Emre yeni bölümden detaylar haberimizde..

Yayın Günü: 5 Nisan Salı

Yayın Saati: 20.00

YUNUS EMRE 37. BÖLÜM FRAGMANI

YUNUS EMRE 35.-36. BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun 35. Bölümünde İsmail, Yunus ile Bacım Sultan'ın arasını yapabilmek için çeşitli girişimlerde bulunmuştur. Bacım Sultan da Yunus da İsmail'in bu girişimleri sonucunda mahcup olmuşlardır. Adem, Tapduk Emre tarafından Molla Kasım'ın yanına verilmiştir. Bu durum, Molla Kasım'ın hoşnutsuzluğuna neden olmuştur. Candaroğlu Argun Bey ise oğlu Şahin'i çağırmıştır. Candaroğlu Argun Bey, oğlu Şahin'e Bacım Sultan'ı isteyecektir. Yunus ise bu bilgiyi öğrendiğinde adeta yıkılmıştır. Haber, konakta yayılmıştır. Zahide, Bacım Sultan'ın Tapduk Emre'den istenecek olmasından hoşnut olmuştur. Zahide dergaha bu haberi vermek için gider. Durumu öğrenen Bacım Sultan, Şahin'le evlenmeye karşı çıkar. Hanım Ana'ya da duygularını anlatır. Zahide, Bacım Sultan'ı ikna etmeye çalışsa da başarısız olmuştur. Bacım Sultan ile Yunus bu durum karşısında nasıl bir tutum göstereceklerdir? Tapduk Emre tüm bu olanlar karşısında ne yapacaktır? Kızı Bacım Sultan'ı Şahin Bey'e verecek midir? Zahide, Bacım Sultan'ı ikna etmek için hangi yollara başvuracaktır? Şahin ile Yunus karşı karşıya gelecek midir? Tapduk Emre tarafından Molla Kasım'ın yanına verilen Adem ile Molla Kasım arasında neler yaşanacaktır?

YUNUS EMRE DİZİSİ KONUSU

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde Yunus'un dergahtan kovuluşunun üzerinden aylar geçmiştir. O günden beridir ne bir gören olmuştur onu, ne de bir halini işiten. Aynı zamanlarda dergahta ise Tapduk Emre'nin hastalığından dolayı Molla Kasım her manada işleri devralmıştır. Dergahın ve vakfiyelerin işleri, ürünün satılıp paraların tahsil edilmesi gibi işler bütün vaktini almaktadır Molla'nın. Her ne kadar yorulsa etse de halinden memnundur çünkü artık dergahta ve dergahtan aldığı güçle Nallıhan'da yeni yeni bir ismi bir cismi oluşmaya başlamıştır. Artık çarşıya vardığında Derviş Molla Kasım değil, dergahı temsilen halife Kasım Efendi'dir.

Son günlerde zahireci Muslu ile sorun yaşamaktadır. Yıllardan beri vakfiyeden çıkan ekini alıp satan Zahireci Zeki Çavuş bu sene ürüne az para vermekte Molla'nın ısrarını da canın isterse diyerek geri çevirmektedir. Sebebi öğrenir kısa zamanda Molla. Sivrihisar'dan bir adam daha düşük fiyattan ne kadar buğday isterse ambarlarını dolduracağını söylemiştir. Molla Kasım çaresiz dergaha varır ve Tapduk Emre'ye ahvali anlatır bir bir. İsmi cismi bilinmeyen ekinciyi aramak için Sivrihisar yoluna koyulur Molla Kasım. Kimdir bu adam, necidir, neden fiyat kırar, emeklerini zayi etmek ister…

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Yunus Emre 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement