Yunus Emre 38. Bölümde Dergah'a Şok Baskın - İzle - Son Dakika
Güncel

Yunus Emre 38. Bölümde Dergah'a Şok Baskın - İzle

Yunus Emre 38. Bölümde Dergah\'a Şok Baskın - İzle

Yunus Emre 38. bölüm fragmanında bu hafta hareketli gelişmeler meydana geliyor.

11.04.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunus Emre 38. bölüm fragmanında bu hafta hareketli gelişmeler meydana geliyor. Dizinin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlı sahnelerin yer aldığı bir bölümün geldiği ortaya çıktı. Peki Yunus Emre 38. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

TRT 1'nin Ocay ayından beri yayında olan dizisi Yunus Emre'nin hayatının anlatıldığı 'Yunus Emre Aşkın Yolculuğu' dizisinde heyecan dorukta. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Yönetmen Emre Konuk olan Yunus Emre'de 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

YUNUS EMRE 38. BÖLÜM FRAGMANI

37. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yunus Emre 37.Bölüm. TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun 37. Bölümünde Şahin Bey, Candaroğlu Argun Bey tarafından dergaha gönderilmiştir. Candaroğlu Argun Bey'in amacı, dergahın, ahilerin isyanında ne gibi bir dahli olduğunu öğrenmektir. Şahin Bey, dergaha gelir ve Tapduk Emre tarafından kabul edilir. Candaroğlu Argun Bey, Şahin Bey'den bilgi almak için yanına çağırır. Şahin Bey ise dergahın, ahilerin kışkırtılmasında hiçbir dahli olmadığını söyler. Candaroğlu Argun Bey ise görevine dönüp haber getirmeye devam etmesini söyler. Molla Kasım ile Yunus, Adem'in talimi konusunda münakaşa ederler. Bu durum Tapduk Emre'ye akseder. Tapduk Emre, Molla Kasım'a gereken uyarıları verir. Hanım Ana ve Zahide ise Bacım Sultan'ın ağzını arar. Neden Şahin Bey'i reddettiğini ve gönlünde başka birinin olup olmadığını sorgularlar. Bacım Sultan ise sürekli konuyu geçiştirir. Şahin Bey, Kadı İlyas'ın dergaha, yemeğe geleceği bilgisini Argun Bey'e verir. Candaroğlu Argun Bey ise, dergahın adını kötüye çıkarmak için tuzağını kurar. Şahin Bey'e, yemekte ikram edilecek şerbetleri, şarap ile değiştirmesi emrini verir. Şahin Bey, bu durumdan şikayetçi olsa da emri yerine getirmiştir. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nda bu hafta; Candaroğlu Argun Bey'in yaptığı oyun başarılı olacak mıdır? Yunus, nasıl bir hamle yapacaktır? Şahin Bey, bu oyun sonrası nasıl bir tutum gösterecektir? Kadı İlyas, bu oyundan nasıl etkilenecektir? Dergahı hangi tehlikeler beklemektedir? Molla Kasım ve Yunus'un arasındaki gerginlik artacak mıdır? Bacım Sultan ile Yunus arasındaki gönül meselesi ortaya çıkacak mıdır? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 37. Bölümde.

YUNUS EMRE 35.-36. BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu'nun 35. Bölümünde İsmail, Yunus ile Bacım Sultan'ın arasını yapabilmek için çeşitli girişimlerde bulunmuştur. Bacım Sultan da Yunus da İsmail'in bu girişimleri sonucunda mahcup olmuşlardır. Adem, Tapduk Emre tarafından Molla Kasım'ın yanına verilmiştir. Bu durum, Molla Kasım'ın hoşnutsuzluğuna neden olmuştur. Candaroğlu Argun Bey ise oğlu Şahin'i çağırmıştır. Candaroğlu Argun Bey, oğlu Şahin'e Bacım Sultan'ı isteyecektir. Yunus ise bu bilgiyi öğrendiğinde adeta yıkılmıştır. Haber, konakta yayılmıştır. Zahide, Bacım Sultan'ın Tapduk Emre'den istenecek olmasından hoşnut olmuştur. Zahide dergaha bu haberi vermek için gider. Durumu öğrenen Bacım Sultan, Şahin'le evlenmeye karşı çıkar. Hanım Ana'ya da duygularını anlatır. Zahide, Bacım Sultan'ı ikna etmeye çalışsa da başarısız olmuştur. Bacım Sultan ile Yunus bu durum karşısında nasıl bir tutum göstereceklerdir? Tapduk Emre tüm bu olanlar karşısında ne yapacaktır? Kızı Bacım Sultan'ı Şahin Bey'e verecek midir? Zahide, Bacım Sultan'ı ikna etmek için hangi yollara başvuracaktır? Şahin ile Yunus karşı karşıya gelecek midir? Tapduk Emre tarafından Molla Kasım'ın yanına verilen Adem ile Molla Kasım arasında neler yaşanacaktır?

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Yunus Emre 38. Bölümde Dergah'a Şok Baskın - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement