Yunus Emre Roman Yazma Yarışması - Son Dakika
Yaşam

Yunus Emre Roman Yazma Yarışması

Yunus Emre Roman Yazma Yarışması

Eskişehir Valiliği ve Yunus Emre Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı "Yunus Emre Roman Yazma Yarışması" düzenledi.

03.04.2012 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valiliği ve Yunus Emre Kültür, Sanat ve Turizm Vakfı "Yunus Emre Roman Yazma Yarışması" düzenledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yunus Emre'nin dünya görüşü, insan sevgisi ve sanatçı kişiliğinin yaşatılması ve düşüncelerinin toplumun başta gençler olmak üzere bütün kesimlerince tanınması amacıyla düzenlenecek yarışmaya katılacak eserlerin, Yunus Emre'nin değerlerini içermesi gerekiyor.

Yarışmaya katılacak eserlerin, 1 Şubat 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekiyor. Ön inceleme sonuçlarının 5 Mart 2013 tarihinde açıklanacağı yarışmada dereceye giren eserlerin duyurulması ve ödül töreni 1 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak.

Ön Değerlendirme Kurulu'nun çalışması sonucu ilk 10'a kalan eserler, Nihai Değerlendirme Kurulu tarafından ele alınacak.

"Prof. Dr. Muhammed Fatih Andı, Enis Batur, Zeki Bulduk, Sevinç Çokum, Ali Çolak, Prof. Dr. Talat Said Halman, Ömer Lekesiz, Prof. Dr. Nazım Hikmet Polat, Doç. Dr. Yılmaz Taşçıoğlu ve Prof. Dr. Mehmet Tekin"den oluşan Nihai Değerlendirme Kurulu tarafından seçilecek birinci eser sahibine 30 bin lira, ikinci eser sahibine 20 bin lira ve üçüncü eser sahibine de 10 bin lira ödül verilecek.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Yunus Emre Roman Yazma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement