Yunusemre'den Merkez Efendi Hastanesi'ne Hizmet Aracı - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'den Merkez Efendi Hastanesi'ne Hizmet Aracı

Yunusemre\'den Merkez Efendi Hastanesi\'ne Hizmet Aracı

Yunusemre Belediyesi, AK Saçlılar hizmet aracını Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nin hizmetine tahsis etti.

26.05.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, AK Saçlılar hizmet aracını Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin hizmetine tahsis etti.

Hizmet aracının teslim töreni Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde gerçekleşti. Törene, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Korkut Kafesçiler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer katıldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, engelli, yaşlı ve hasta olan vatandaşlara yönelik Yunusemre Belediyesi olarak AK Saçlılar hizmet aracını Merkez Efendi Devlet Hastanesi bünyesine kattıklarını vurgulayarak, "Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nden karşıya geçerken elim bir kaza sonucu iki tane kardeşimiz rahmetli oldu. Onunla ilgilide bir önlem almamız gerekti. Çok sayıda yaşlı vatandaşımız, engelli vatandaşımız karşıdan karşıya geçerken Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne tahsis ettiğimiz AK Saçlılar hizmet aracını kullanacaklar. Onun dışında da engelliler hizmet aracımız da yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam ediyor." diye konuştu.

"ASANSÖRLÜ ÜST GEÇİT YAPACAĞIZ"

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve Celal Bayar Üniversitesi Kalp Merkezi arasında geçen İzmir Yolu üzerinde üst geçit yapacaklarını belirterek, "Buradaki asıl amacımız bu iki hastanenin arasında geçen İzmir yolu üzerinde bir üst geçit yapmaktır. Bu konuyla ilgili Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğümüze talimat verdim. Köprü, üst geçit ve engelli vatandaşlarımız için asansör yapılması talimatını verdim. İzmir Caddesi Nisan ayı sonunda Büyükşehir Belediyesi Meclis kararıyla Yunusemre Belediyesi'ne geçti. Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve CBÜ Kalp Merkezi binasını birbirine bağlayacak olan üst geçidin yapımı için çalışmalara başlayacağız. " dedi.

"DEV HASTANE HİZMETE GİRECEK"

Merkez Efendi Devlet Hastanesi inşaatının devam ettiğine dikkati çeken Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, şöyle konuştu: "Hastanemiz yapılıyor. Yaklaşık 150 trilyona yakın maliyeti var. Bölgenin en büyük hastanesi bakanlığımız tarafından ihale edildi. Müteahhit bugün yarın temelini atacak. Zannediyorum 2 veya 2,5 sene sonra burada çok modern, dev bir hastane hizmete girmiş olacak. Hastane hizmete girerken de bu eski binalar ortadan kalkacak. Yeni bina hizmete girerken bu bulunduğumuz alanlar yeni bir rekreasyon alanı olarak yeşil alan, otopark olarak vatandaşın hizmetine sunulmuş olacak. Ben gayretlerinden dolayı milletvekillerimize, hükümetimize çok modern bir hastane ortaya çıkardıkları için çok teşekkür ediyorum."

Merkez Efendi Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Korkut Kafesçiler de tahsis edilen araç ile karşıdan karşıya geçişlerde kolaylıklar sağlanacağına dikkati çekerek, "İki ayrı yerleşkeden oluşan hastanemizde Yunusemre belediyemizin hastalarımıza tahsis ettiği iki araç ile iki yerleşke arasında hastalarımızın karşıdan karşıya geçmelerinde büyük desteklerini gördüğümüz Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye çok teşekkür ediyorum. Nasip olursa üst geçit sözünü de aldık. Bundan sonra kötü hadiseler yaşamadan sağlık hizmetlerine devam edeceğiz. Tahsis edilen araç ve yapılacak üst geçit ile karşıdan karşıya geçişlerde kolaylık sağlanacak." ifadelerini kullandı.

"HERKESE HİZMET VERMEK İSTİYORUZ"

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer de AK Saçlılar hizmet aracını Merkez Efendi Devlet Hastanesi bünyesine kattıklarını ve engelsiz hizmet aracı ile de hasta olan vatandaşları hastaneden alıp yeniden evine bırakacaklarını vurgulayarak, "Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve Yunusemre Belediyesi arasında yapılan anlaşma ile karşıdan karşıya geçemeyen engelli veya hasta olan vatandaşlar için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatıyla AK Saçlılar hizmet aracını Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin hizmetine sunduk. Engelliler hizmet aracıyla ise hasta olan vatandaşlarımız hastaneden alıp yeniden evine bırakıyoruz. Bizim ulaşmadığımız hiçbir kimsenin kalmamasını istiyoruz. Herkese hizmet vermek istiyoruz." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'den Merkez Efendi Hastanesi'ne Hizmet Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement