Yunusemre'den Tunceli 2. Komando Özel Hareket Komutanlığına Destek - Son Dakika
Güncel

Yunusemre'den Tunceli 2. Komando Özel Hareket Komutanlığına Destek

Yunusemre\'den Tunceli 2. Komando Özel Hareket Komutanlığına Destek

Yunusemre Belediyesi, Tunceli 2. Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı (Yavuzlar)’na bank, piknik masası, çöp kovası, çim tohumu ve saksı gönderdi.

04.01.2018 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Tunceli 2. Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı (Yavuzlar)'na bank, piknik masası, çöp kovası, çim tohumu ve saksı gönderdi. Belediyenin desteğinden dolayı teşekkür eden komutanlık, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti.

Tunceli 2. Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı (Yavuzlar)'nın isteğine Yunusemre Belediyesi kayıtsız kalmadı. Belediye, kışla bahçesinde şehitlerin adını yaşatmak adına şehitlik anıtı ve park alanında kullanılmak üzere bank, piknik masası, çöp kovası ve saksı gönderdi. Yunusemre Belediyesi Şantiyesi'nden yüklenen malzemeler Tunceli'ye ulaştı. İmkanları ölçüsünde kurumların taleplerine cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ülkemizin bekasını canını hiçe sayarak koruyan asker ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Başkan Çerçi açıklamasında, "Tunceli'de 3.5 yıl önce kurulan jandarma komutanlığımızın isteğine kayıtsız kalmadık. Kışla bahçesinde bulunan şehitlik anıtında kullanılmak üzere şantiyemizde üretilen bank, piknik masası ile saksı ve çöp kovası taleplerini karşılayarak geçtiğimiz günlerde gönderdik. Malzemelerimiz yerine ulaştı. Askerimiz polisimiz bizler için çok önemli. Peygamber ocağımızda görev yapan askerlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" diye konuştu.

Malzemeleri teslim alan komutanlık yetkilileri Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye plaket gönderdi. İletilen teşekkür yazında ise şu ifadelere yer yer verildi: "Yüce milletimizin bağrından çıkardığı kahraman evlatlarından oluşan Tunceli 2. Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı (Yavuzlar) kurulduğu 2014 tarihinden bugüne kadar devletimizin sağladığı imkanlar, asil milletimizin sevgisinden aldığı güç ve dualarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, ülkesinin ve milletinin bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla görevini, üstün cesaret ve fedakarlık örneği göstererek yürütmektedir. Devletimizin bizlere sağladığı imkanlar ve sizlerin yaptığı yardımlarla terörle mücadele esnasında gözlerini kırpmadan vatan, millet ve bayrağı uğruna şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin adını yaşatmak ve ölümsüzleştirmek amacıyla şehitlik anıtı ve park alanına yaptığınız katkılar, şahsım ve Tunceli 2. Jandarma Komando Özel Harekat Taburu Komutanlığı personelini onore etmiştir. Bu vesileyle başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere personelim adına şükranlarımı sunar; iş hayatınızda başarılar dilerim." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yunusemre'den Tunceli 2. Komando Özel Hareket Komutanlığına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement