ADANA Yüreğir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldı - Son Dakika
Güncel

ADANA Yüreğir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldı

Yüreğir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldıYÜREĞİR Belediyesi Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı.

10.09.2020 12:33  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldı

YÜREĞİR Belediyesi Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı. Pandemi nedeniyle ilk etapta yüzde 30 kapasite kuralı ile açılan tesis haftanın 3 günü kadınlara, 3 günü ise erkeklere hizmet veriyor.

Yüreğir Belediyesi'nin Atakent Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 24 Ağustos itibarıyla kayıt almaya başladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tesis, devam eden pandemi süreci nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın salgın yönetimi ve çalışma rehberinde yer alan kurallara dikkat edilerek yüzde 30 kapasite ile hizmet vermeye başladı. Bu çerçevede seanslar 25 kişiyi geçmeyecek şekilde planlandı.

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri kadınlara hizmet veren tesis, Salı, Perşembe ve Pazar günleri ise erkeklerin kullanımına sunuluyor. Sabah 08.00'de kapılarını açan kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi akşam 22.00'ye kadar 1'er buçuk saatlik seanslar halinde faaliyet gösteriyor.

Her seans arası yarım saat boyunca özel kimyasallarla, titizlikle dezenfekte işlemi yapılan tesise girişlerde görevliler tarafından ateş ölçümü yapılıp dezenfektan kullandırılıyor.

14 yaş altı çocuklar ebeveynlerinin kontrolünde havuzu kullanabilirken, 14-18 yaş arası ise ailelerinden aldıkları izin belgeleri ile kayıt yaptırabiliyor.

25 metre boyunda, 12.5 metre eninde, 2 metre derinliğinde olan yarı olimpik yüzme havuzunda kullanıcıların can güvenliği ve emniyetini sağlamak amacıyla cankurtaran personel her an hazır bulunuyor. Bünyesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, seyir tribünü, voleybol ve basketbol sahası, fitness salonu, masa tenisi alanı, duşlar ve soyunma odaları bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ne kayıtlar devam ediyor.

Gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yaklaşık 2 bin 500 kişinin şu ana kadar tanıtım amaçlı tesislerden ücretsiz faydalandığını kaydetti. Başkan Kocaispir, 'Hijyen kurallarına titizlikle özen gösteriyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz için çok güzel bir spor ve aktivite alanı. Yüreğirli en iyisini hak ediyor' diye konuştu.

ADANA Yüreğir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ADANA Yüreğir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement