Yüreğir çiftçisinin sorunları masaya yatırıldı - Son Dakika
Güncel

Yüreğir çiftçisinin sorunları masaya yatırıldı

Yüreğir çiftçisinin sorunları masaya yatırıldı

Türkiye'nin en önemli tarımsal üretim merkezlerinden Yüreğir Ovası'nın sorunları, tarım bürokratlarının katılımı ile Yüreğir Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında masaya yatırıldı.

09.11.2016 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile tarım bürokratları istişare toplantısında buluştu

20 bin 500 üyesi ile Türkiye'nin en büyük çiftçi kuruluşları arasında yer alan Yüreğir Ziraat Odası, zaman zaman gerçekleştirdiği istişare toplantılarına bir yenisini ekledi. Yüreğir Ziraat Odası, toplantıda bu kez Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bürokratlarını konuk etti.

Göl Evi'ndeki toplantıya; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Dış Pazar Stratejileri Çalışma Grubu Koordinatörü Dr. Uğur İlkdoğan, Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ali Tekin, Yüreğir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Eroğlu, ilçe müdürleri, şube müdürleri ile Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yüreğir Ovası'nın tarımsal sorunları ve geleceğinin ele alındığı toplantıda, taraflar çözüm önerilerini de dile getirdi. Tarım bürokratlarına üreticilerin yaşadığı sıkıntılardan bahseden Mehmet Akın Doğan, Oda'nın çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Zaman zaman tekrarladıkları istişare toplantılarında bugüne kadar çok önemli konuklar ağırladıklarını belirten Doğan, tarım bürokratlarını konuk ettikleri toplantının da oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Doğan, "Çiftçimizin daha iyi koşullarda üretim yapabilmesi, ürettiği ürünü değerinde satabilmesi bizim en önemli hedeflerimiz. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüreğir çiftçisinin sorunları masaya yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement