Yüreğir'de Yaz Futbol Okulu Kayıtları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yüreğir'de Yaz Futbol Okulu Kayıtları Sürüyor

Yüreğir\'de Yaz Futbol Okulu Kayıtları Sürüyor

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Yaz Futbol Okulu’ kurs kayıtları devam ediyor.

06.06.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen 'Yaz Futbol Okulu' kurs kayıtları devam ediyor.

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren futbol okuluna 8-16 yaş grubundaki çocuklar kayıt yaptırabilecek. Başvurular bizzat Yüreğir Belediyesi Beyaz Masa, Yüreğir Belediyesi resmi web sitesi ve futbol eğitiminin verileceği Yüreğir Belediyesi Spor Tesisleri'nden alınıyor.

Kayıt işlemlerinin sonra ermesinin ardından kurslar temmuz ayının ilk haftası başlayacak. PTT Evleri Metin Türel Spor Tesisleri, Sarıçam Mahallesi, Levent Mahallesi, Solaklı Mahallesi, Çamlıbel Mahallesi, Çelemli Mahallesi, Doğankent Mahallesi, Çağırkanlı Mahallesi ve Camili Mahallesi Spor Tesisleri'ndeki futbol okullarında uzman antrenörler eğitim verecek.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, futbol okullarında çocukların yaz aylarında zamanlarını sporla en güzel şekilde değerlendirebileceklerini belirterek, "İlçemizi Spor Tesisleri ile donatıyoruz. Çocuklarımız bu güzel tesislerde yazın uzman antrenörlerden hem futbol kursu alacak, hem de spor yaparak güzel bir aktiviteye dahil olacak. Sporla meşgul olan çocuklarımız sokağın olumsuz etkilerinden de uzak kalacaklar. Ayrıca belediye olarak çocuklarımıza forma, şort gibi malzeme yardımımız da olacak. Bütün çocuklarımızı bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak futbol okuluna kayıt yaptırmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüreğir'de Yaz Futbol Okulu Kayıtları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement