Yüreğir Ziraat Odası'ndan Kaymakam'a Ziyaret: - Son Dakika
Güncel

Yüreğir Ziraat Odası'ndan Kaymakam'a Ziyaret:

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ve Oda yöneticileri, Yüreğir Kaymakamlığı'na atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

01.09.2015 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Başkan Sefa Geylani, Meclis Başkanı Şevket Uludağ ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Hulisi Melih Torun'un da katıldığı ziyaret sırasında Kaymakam Genel'e çalışmaları hakkında bilgi veren Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan, yöre çiftçilerinin sorunlarının çözümü doğrultusunda öncü bir oda olma yolunda ilerlediklerini kaydetti.

Mehmet Akın Doğan, ziyarette Kaymakam'a Türkiye'nin en önemli ovalarından birisi olan Yüreğir'in üretim yapısı ve ürün çeşitliliği hakkında bilgi de verdi. Ziraat Odası Başkanı Doğan, Oda faaliyetleri anlatmanın yanı sıra Yüreğir'in güzelleşmesi ve kalkınması için ellerinden gelen tüm desteği göstermeye hazır olduklarını da altını çizdi.

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ise Mehmet Akın Doğan ve Oda yöneticilerine teşekkür ederek,"Adana'nın ilerlemesi için yapacağımız faaliyetlerde, sizler gibi değerli odalarla ile birlikte çalışmaktan gurur duyacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüreğir Ziraat Odası'ndan Kaymakam'a Ziyaret: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement