Yurt Genelinde Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Genel

Yurt Genelinde Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Yurt genelinde Zafer Bayramı coşkuyla kutlandıUŞAK - Atatürk Anıtına Valilik ve Belediye çelenklerinin sunulmasıyla başlayan kutlama programı Vali Salim Demir'in makamında tebrikleri kabulüyle devam etti.

30.08.2017 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt genelinde Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

UŞAK - Atatürk Anıtına Valilik ve Belediye çelenklerinin sunulmasıyla başlayan kutlama programı Vali Salim Demir'in makamında tebrikleri kabulüyle devam etti. Tebrikleri kabulün Ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Kent meydanında bulunan Anıt önünde devam etti. Meydanda düzenlenen törene Vali Salim Demir, Ak Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Ulaş Turan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, protokol üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. TEKİRDAĞ - 30 Ağustos Zafer Bayramının 95'inci yıldönümü Tekirdağ'da coşkuyla kutlandı. Tekirdağ Valiliği önünde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı programına, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Garnizon Komutanı Piyade Albay Kemal Cöne, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Erdal Eren, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Meydanı'nda yer alan Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan törenlerde daha sonra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç hükümet konağında tebrikleri kabul etti. EDİRNE - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü Edirne'de coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Edirne'de saat 10.00'da Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün'ün tören alanına gelmesiyle başladı. DENİZLİ - Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü kutlamaları Denizli'de il protokolünün saat 09.30'da Denizli Valiliğinin önündeki Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı. Ardından tebrikleri kabul etmek için Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli 11. Komando Tugayı Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan valilik makamına çıktılar. Burada tebrikleri aldıktan sonra protokol üyeleri tören alanına geldiler. Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Başkanı hazırlanan tören aracıyla alanda bulunan vatandaş ve askerlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. ZONGULDAK - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yıldönümü Zonguldak'ta törenlerle kutlandı. Geçit törenine katılımın az olması dikkat çekti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Zonguldak'ta tören düzenlendi. Valilik binası önündeki törene, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ve protokol üyeleri katıldı. MANİSA - Manisa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlanırken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın eskiye göre daha coşkuyla kutlandığını

Manisa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtı'na Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelengi sunuldu. Çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende Manisa Tugay Komutanlığı Öğretmen Binbaşı Hakan Rendeci tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Ege yöresine özgü halk oyunları gösterisinin ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Valilik Meydanı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, askeri araçla vatandaşları selamlayarak bayramını kutladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göndermiş olduğu kutlama mesajı okundu. HATAY - Hatay'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı.

Antakya Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Burada yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, Hatay Valisi Erdal Ata, anıt şeref defterini imzaladı.

Çelenk koyma töreninde ardından, Vali Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve il jandarma komutan vekili Albay Göksel Çetin Hatay Valiliği'ndeki tebriklerin kabulünün sonrası Atatürk Caddesi'ndeki tören ile devam etti. MERSİN - 30 Ağustos Zafer Bayramı, Mersin'de düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Mersin Valisi Ali İhsan Su, kutlamalar çerçevesinde Kültür Merkezi'nde tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zaferi'nin 95'inci yıl dönümü dolayısıyla sabah saat 9.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Vali Ali İhsan Su'nun tören kıtasını selamlamasıyla başlayan törene, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, askerler, gaziler, il protokolü ve vatandaşlar katıldı. Törende, Vali Su, Tuğamiral Gürbüz ve Başkan Kocamaz'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi. SAKARYA - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü Sakarya'da gerçekleştirilen törenlerle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı programı Kent Meydanı çelenk sunma programıyla başladı. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Garnizon Komutanı Sabahattin Kalkan, Atatürk anıtına çelenk sunması ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yurt Genelinde Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yurt Genelinde Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • UEDAŞ, Ramazan Bayramı boyunca kesintisiz enerji sağlamak için 7/24 mesaide olacak
    08 Nis UEDAŞ, Ramazan Bayramı boyunca kesintisiz enerji sağlamak için 7/24 mesaide olacak

    Güney Marmara'da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, bayram boyunca 303 ekip ve 105 araçla bölgede görev yapacak. SCADA sistemiyle ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetleri kontrol edilecek. Saha ekipleri kesintileri engellemek ve enerji sürekliliğini sağlamak için çalışacak.

  • Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi oto kiralama işletmeleri doluluğu yakalayamadı
    08 Nis Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi oto kiralama işletmeleri doluluğu yakalayamadı

    Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi oto kiralama işletmeleri istedikleri doluluğu bulamadı. Geçtiğimiz yıllara oranla rezervasyonlar yüzde 20 düşüş gösterdi. İşletme sahipleri bayrama 2-3 gün kala umutlu olduklarını belirtti.

  • BAE, Çin-ASEAN Fuarı'na Özel Ortak Ülke Olarak Katılacak
    08 Nis BAE, Çin-ASEAN Fuarı'na Özel Ortak Ülke Olarak Katılacak

    Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), bu yılki Çin-ASEAN Fuarı'na (CAEXPO) Özel Ortak Ülke olarak katılacağını duyurdu. Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) üyesi bir ülke olan BAE, fuarda kendi ulusal pavyonunu da kuracak. Bu yıl, Çin ile BAE arasında diplomatik ilişkilerin 40. yıldönümü kutlanıyor. CAEXPO'nun düzenlendiği Guangxi bölgesi, Çin'in dışa açılımı ve ASEAN ülkeleriyle işbirliği için önemli bir merkez konumunda bulunuyor.

  • Meral Akşener: Kurultayda genel başkanlık için aday olmayacağım
    08 Nis Meral Akşener: Kurultayda genel başkanlık için aday olmayacağım

    Seçimde beklediği sonucu elde edemeyen İYİ Parti'de Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurultayda aday olmayacağını açıkladı.

  • TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: Bayramlar esnaf için özel günlerdir
    08 Nis TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: Bayramlar esnaf için özel günlerdir

    TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda bayramların esnaf için sadece ticari bir fırsat olmadığını, aynı zamanda toplumsal ve kültürel öneme sahip özel günler olduğunu belirtti. Palandöken, esnaf ve sanatkarlara bol ve bereketli işler, artan kazançlar diledi ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

  • Kayseri'de 20 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı, 118 Kişi Yakalandı
    08 Nis Kayseri'de 20 Hırsızlık Olayı Aydınlatıldı, 118 Kişi Yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda son bir haftada 20 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı ve çeşitli suçlardan aranan 118 kişi yakalandı. Çalışmalar sonucunda çok sayıda silah, mermi ve çalıntı araç ele geçirildi. Ayrıca kumar oynatan iş yerlerine ve kumar oynayanlara da adli işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, halkın can ve mal güvenliği için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suç Operasyonunda 27 Kişi Yakalandı
    08 Nis Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suç Operasyonunda 27 Kişi Yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, son bir haftada 27 kişi yakalandı. Operasyonlar sonucunda 240 adet kol saati, 18 adet güneş gözlüğü ve 1 adet sahte çek ele geçirildi. Yakalanan kişilere gerekli yasal işlemler yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suç organizasyonlarına karşı mücadelesini sürdüreceğini açıkladı.

  • Kayseri'de Narkotik Operasyonları: 30 Operasyon Gerçekleştirildi, 65 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı
    08 Nis Kayseri'de Narkotik Operasyonları: 30 Operasyon Gerçekleştirildi, 65 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada 30 operasyon düzenledi ve 65 kişi hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, silahlar ve diğer suç unsurları ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için mücadelenin devam edeceğini belirtti.

  • Silopi'de seçim kavgası: 7 kişi yaralandı
    08 Nis Silopi'de seçim kavgası: 7 kişi yaralandı

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde yapılan seçimlerde kazanan ve kaybeden aileler arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga taşlı ve sopalı bir şekilde gerçekleşti.

  • İstanbul serbest piyasada dolar ve euro haftanın ilk gününe yükselişle başladı
    08 Nis İstanbul serbest piyasada dolar ve euro haftanın ilk gününe yükselişle başladı

    İstanbul serbest piyasada dolar 32,0040 liradan, avro 34,6830 liradan haftaya başladı. Doların satış fiyatı 31,9480 liradan 32,0040 liraya yükseldi. Avronun satış fiyatı ise 34,5710 liradan 34,6830 liraya yükseldi.

  • Google Arama Uygulaması Tasarımında Değişiklikler Yapıyor
    08 Nis Google Arama Uygulaması Tasarımında Değişiklikler Yapıyor

    Google, Android uygulamasının tasarımında değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Şirket, arama sırasında alt gezinme çubuğu dahil olmak üzere yeni tasarımlar üzerinde çalışmalarını hızlandırıyor. Google uygulamasının son test sürümünde, arama çubuğunun alt gezinme çubuğunun bir parçası olacağı ortaya çıktı. Bu değişiklikler, Android için arama ve gezinmeyi daha rahat hale getirecek gibi görünüyor.

  • Android cihazlarda bulunan Circle to Search özelliği çözülemeyen bir soruna sahip
    08 Nis Android cihazlarda bulunan Circle to Search özelliği çözülemeyen bir soruna sahip

    Android cihazlarda bulunan Circle to Search özelliği, bildirim çubuğunda çalışmamakta ve metinleri kopyala-yapıştır yöntemiyle eklemeye izin vermemektedir. Bu sorunun çözümü için ilerleyen güncellemeler beklenmektedir.


Advertisement