Yurt İçindeki Operasyonlarda 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Yurt İçindeki Operasyonlarda 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), dün yurt içinde icra edilen operasyonlar kapsamında Diyarbakır’da 1 ve Hakkari’de 3 olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Irak’ın kuzeyi barınma alanlarından kaçan 4 teröristin de güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

12.04.2017 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), dün yurt içinde icra edilen operasyonlar kapsamında Diyarbakır'da 1 ve Hakkari'de 3 olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini, Irak'ın kuzeyi barınma alanlarından kaçan 4 teröristin de güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

TSK, dün Diyarbakır'ın Kocaköy ve Hakkari'nin Çukurca ilçesinde birliklere saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü mensubu 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Açıklamaya göre, Van Başkale, Mardin Kızıltepe, Bingöl Yayladere, Batman Sason, Bitlis Güroymak, Diyarbakır Hani, Şırnak Beytüşşebap, Şırnak Merkez ve Diyarbakır Lice'de güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında çok sayıda silah, mühimmat, tıbbi malzeme, gıda ve yaşam malzemesi ile örgütsel dokümanın ele geçirildiği bildirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ise Irak'ın kuzeyinde barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu 4 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurt İçindeki Operasyonlarda 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement