Yurt Öğrencileri Atık Maddeleri Sanata Dönüştürdü - Son Dakika
Güncel

Yurt Öğrencileri Atık Maddeleri Sanata Dönüştürdü

Yurt Öğrencileri Atık Maddeleri Sanata Dönüştürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ne destek olmak amacıyla Fevzi Çakmak Yurdu öğrencileri, atık maddelerden hazırladıkları objeleri sergiledi.

03.05.2018 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi'ne destek olmak amacıyla Fevzi Çakmak Yurdu öğrencileri, atık maddelerden hazırladıkları objeleri sergiledi.

Sergiyi, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş'ta ziyaret etti. Atık değerlendirme kültürünü geliştirmek, atılan hiçbir şeyin çöp olmadığını ve geri dönüştürülebileceğine dikkat çekmek amacıyla oluşturulan serginin toplumda çevre bilincinin geliştirilmesine önemli katkılar sunacağını belirten Demirtaş, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakılmasının herkesin ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti.

İsrafın önlenmesi, doğal kaynakların verimli kullanılması, atık miktarının azaltılması, atıkların kaynağında ayrıştırılması ve geri dönüştürülerek ekonomiye katkı sağlamasını amaçlayan Sıfır Atık Projesi'ne öğrenciler tarafından destek verilmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Demirtaş, yaptıkları bu anlamlı çalışma için öğrencileri tek tek tebrik ettiğini dile getirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurt Öğrencileri Atık Maddeleri Sanata Dönüştürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement