Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Göksu, Partisinden İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Göksu, Partisinden İstifa Etti

Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, partisinden istifa etti.

19.06.2011 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, partisinden istifa etti.

Göksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyasi hayatına her zaman onur ve gurur duyduğu Genel Başkan Sadettin Tantan ile başlamanın mutluluğunu yaşadığını, kimlikli, kişilikli ve karakterli siyasi duruşunu her zaman örnek alacağını söyledi.

Partisine bu aşamadan sonra bir katkı sağlayamayacağını düşündüğü için istifa etmeye karar verdiğini dile getiren Göksu, şunları kaydetti:

"Beraber olduğum süre içerisinde genel başkanımızdan örnek alacağım çok yönlerinin olduğunu asla unutmayacağım. Görevim süresince mensubu olduğum Yurt Partisinin hem siyasi tecrübelerim, hem de kişisel ve profesyonel gelişimim açısından bana çok faydalı ve verimli olduğunu belirtmek isterim. Sayın Tantan'dan aldığım bu onurlu görevimi yerine getirirken, şahsımın da Yurt Partisine olumlu katkılarda bulunmayı başardığını umuyor ve bundan sonra daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşünerek istifa ediyorum. "

Göksu, birlikte çalıştığı tüm parti mensuplarından haklarını helal etmelerini isteyerek, siyasi yaşamını ilkeleri doğrultusunda başka bir partide sürdüreceğini söyledi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Göksu, Partisinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement