Yurtdışına Çıkmak İsteyen Savcının Pasaportuna El Konuldu - Son Dakika
Güncel

Yurtdışına Çıkmak İsteyen Savcının Pasaportuna El Konuldu

Yurtdışına Çıkmak İsteyen Savcının Pasaportuna El Konuldu

HSYK tarafından açığa alınan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan savcı Adnan Çimen'in Almanya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan çıkışına izin verilmedi.

05.11.2015 17:19  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HSYK tarafından açığa alınan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan savcı Adnan Çimen'in Almanya'nın Hamburg şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan çıkışına izin verilmedi. Çimen'in pasaportuna el konuldu.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ KONULAN 54 SAVCIDAN BİRİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından tedbiren görevden uzaklaştırılan ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine "Selam ve Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında, "Siyasi ve askeri casusluk", "silahlı terör örgütü kurma ve üye olma", "Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan 54 savcı ve hakim arasında bulunan Adnan Çimen'in, hakkında yasağın konulduğu 3 Kasım 2015 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentine gitmek için Atatürk Havalimanı'a gittiği öğrenildi.

TEBLİGAT YAPILMADIĞINI SÖYLEDİ

Pasaport kontrolünde Çimen'e Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından aynı gün yurt dışına çıkış yasağı konulduğu, Çimen'in ise kendisine bu konuda herhangi bir tebligat yapılmadığını söylediği öğrenildi.

PASAPORTUNA EL KONULDU

Bunun üzerine görevlilerin Çimen'e hakkında çıkartılan yurt dışına çıkış yasağının tebliğ edildiği, pasaportuna el konulduğu ve Çimen'in yurt dışına çıkamadığı kaydedildi.

54 KİŞİNİN PASAPORTU İŞLEVSİZ HALE GETİRİLDİ

Diğer yandan Emniyet Genel Müdürlüğünce hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan 53 kişinin de pasaportu işlevsiz hale getirildi.

Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, 3 Kasım 2015 günü aralarında Cihan Kansız, Mehmet Berk, Adnan Çimen, Celal Kara, Muammer Akkaş, Hikmet Usta, Mehmet Ekinci, Metin Özçelik, Mustafa Başer, Sedat Sami Haşıloğlu, Menekşe Uyar ve Süleyman Karaçöl'ün de olduğu 54 hakim ve savcının yurt dışına çıkışına yasak koymuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yurtdışına Çıkmak İsteyen Savcının Pasaportuna El Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Son mohikan: Evet akkoyunlar makarnacı sürüleri sevinin bu devran dönecek bir gün 4 4 Yanıtla
  • MANSUR: HESABI ÖDEMEDEN NEREYE İMAM EFENDİ??? 5 2 Yanıtla
  • Vatanperver: İşte subayla bu acizlerin farkı. Subaylar haksız yere suçlanmalarına karşı onurlu şekilde kaçmadılar, bunlar ise fare gibi kaçıyorlar. Ee tabi maaş zammı için de şereflerini satmışlardı. 6 0 Yanıtla
  • İşin özü...: Alooo yolculuk nereye bilader daha karpuz kesecedik...Allah kimseyi bunlar gibi vatanına yabancı etmesin..Ne istedinizde bu canım memlekette olmadı hakim oldunuz savcı oldunuz herşey oldunuz bu mudur bütün bunların karşılığı !...Koskoca bir HİÇSİNİZ !!! bundan boyle bu dünyamızı karartiniz bu millete ihanet ederek öteki dunyanizda ne yaparsınız bilmem.Allah ıslah etsin ne diyeyim 4 1 Yanıtla
  • KARLOS: KAÇMAYA ALIŞTILARYA KAÇACAK UYANIK 0 0 Yanıtla
  • Hatice: BUNA NE DERSINIZ ? google de yaz VIDEO ARABAN DEVLET HASTANESI 0 0 Yanıtla

Advertisement