Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Samsun'un İlkadım ilçesinde çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

10.06.2016 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un İlkadım ilçesinde çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.

Kadıköy Mahallesi'nde parkta oturan Yusuf K. (22) ve Hüseyin E. (24) ile C.B. arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda C.B, Yusuf K. ve Hüseyin E'yi bıçakladı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Silahlı kavga: 1 yaralı

Eskişehir'de çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi'nde karşılaşan ve aralarında alacak verecek meselesi yüzünden sorunlar bulunduğu öne sürülen Erkan K. ile Halil G. ve Bilal A. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Erkan K, açılan ateş sonucu başından yaralandı. Erkan K, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Halil G. ve Bilal A, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

Süleyman A'nın (34) Cumhuriyet Mahallesi'nde uyuşturucu sattığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, zanlıyı takibe aldı. Ekipler, zanlının bulunduğu E.Y. idaresindeki otomobili durdurdu.

Bu sırada polisleri gören Süleyman A, üzerindeki 4 paket sentetik uyuşturucuyu yere attı. Zanlının üst aramasında bir paket daha sentetik uyuşturucu bulundu.

Süleyman A'nın aynı mahalledeki evi ve müştemilatında yapılan aramada 16 paket sentetik uyuşturucu ile 53 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı Süleyman A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Afyonkarahisar'daki uyuşturucu operasyonu

Afyonkarahisar'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sevkiyatının yapılacağı bilgisine ulaştığı otomobili Atatürk Caddesi'nde durdurmak istedi.

"Dur" ihtarına uymayarak kaçan araçtaki T.Ç, M.K. ve B.K.K, yakalanacaklarını anlayınca 115 kilogram esrarı yola atıp, bir süre sonra otomobili terk etti.

Koşarak kaçmaya çalışan 3 zanlı mezarlıkta yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. ve B.K.K. tutuklandı, T.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement