Yurtta Kalan 13 Çocuk Yemekten Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kalan 13 Çocuk Yemekten Zehirlendi

Yurtta Kalan 13 Çocuk Yemekten Zehirlendi

IHAAW211100-ASA/17-03-2015 - YURTTA KALAN 13 ÇOCUK YEMEKTEN ZEHİRLENDİ (FOTOĞRAFLI) SEDAT ÖZATA TOKAT (İHA) - Tokat’ın Niksar ilçesinde yatılı Kur’an kursunda yedikleri yemekten zehirlendikleri belirtilen 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

17.03.2015 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IHAAW211100-ASA/17-03-2015

- YURTTA KALAN 13 ÇOCUK YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

(FOTOĞRAFLI)

SEDAT ÖZATA

TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde yatılı Kur'an kursunda yedikleri yemekten zehirlendikleri belirtilen 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçe merkezinde Gazi Osman Paşa Mah. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan bir Kur'an kursunda meydana geldi. 25 öğrencinin bulunduğu Kur'an kursunda öğrenciler akşam yemeğinde kıymalı makarna yedi. Daha sonra bazı öğrenciler mide bulantısı ve baş dönmesi şikayeti ile rahatsızlanınca durumu kurs görevlilerine bildirdi. Akşam yedikleri yemekten zehirlendikleri sanılan 13 öğrenci, Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Çocuklarla ilk müdahaleyi yapan Niksar Devlet Hastanesi Pratisyen Hekimi Dr. Sezer Tiryaki, ciddi bir durumun olmadığını belirterek, "Hastaların genel sağlık durumları gayet iyi, basit besin zehirlenmesinden şüpheleniyoruz, tedavilerini alacaklar ve kontrollü olarak taburcu edeceğiz. Şu an basit tıbbi müdahale ile giderilebilir rahatsızlıkları var, herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Öte yandan olayı duyan İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve İlçe Müftüsü Ali Canpolat da hastaneye gelerek bilgiler aldılar, çocukları da ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

(SÖZ-ÖZ-Y)

17.03.2015 21: 39: 46 TSI

NNNN - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurtta Kalan 13 Çocuk Yemekten Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Öğrtmn: Yazık yaa. Çocukları tek tek bile yatırmamışlar. Ne kadar değersiz bu ülkede kadın ve çocuklar 0 0 Yanıtla

Advertisement