Yurttan "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek - Son Dakika
Güncel

Yurttan "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek

Yurttan "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Kilis'te bazı valiler, belediye başkanları ve rektörler, "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek verdi.

31.03.2020 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Kilis'te bazı valiler, belediye başkanları ve rektörler, "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek verdi.

Kampanyanın açıklanmasının ardından Şehitmakil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kampanyaya 7 maaşıyla destek oldu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kampanyaya 6 maaşını, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür de bir maaşını bağışladığını duyurdu. Gür, sosyal medya hesabından senato üyeleriyle öğretim görevlilerine de çağrı yaptı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli Dayanışma Kampanyası"na bir aylık maaşını bağışladığını açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de kampanyaya 2 aylık maaşını bağışladığını belirtti.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy da birer maaşı ile kampanyaya destek verdi.

Kentteki bir çok kurum ve kuruluş çalışanları da kampanyaya maaşlarını bağışladı.

Kilis

Kampanyanın açıklanmasının ardından Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun da kampanyaya bir maaşını bağışladığını duyurdu.

Karacoşkun, sosyal medya hesabından yayınladığı destek mesajında, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı destekliyor ve bir maaş bağışlayarak katkı veriyorum. İmkanı olan herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Allah, geçirdiğimiz şu zor günlerde yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kampanyaya 2 maaşını bağışladığını açıkladı.

Göngör, "Birlik ve beraberlik içinde, #BizBizeYeterizTürkiyem." paylaşımında bulundu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazı Can da 1 aylık maaşını bağışladığını belirtti.

Adıyaman

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli Dayanışma Kampanyası" çerçevesinde başlatılan kampanyaya bir maaşı bağışladığını açıkladı.

Pekmez, paylaşımında, "Milli Dayanışma Kampanyası' çerçevesinde bu ayki maaşımı bağışlayarak bu kampanyaya katılıyorum.

Rabb'im milletimize, devletimize zeval vermesin." ifadelerini kullandı.

Adıyaman İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık, "Milli Dayanışma Kampanyası"na bir maaşını bağışlayarak destek verdi.

- Malatya

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay da "Milli Dayanışma Kampanyası" 20 bin lira bağışta bulunduğunu belirterek, üniversite çalışanlarını teşvik etmek amacıyla bağışını açıkladığını bildirdi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut da kampanyaya bir maaşıyla destek olduğunu duyurdu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise kampanyaya 5 aylık maaşını bağışlayarak destek verdiğini açıklayarak, başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"nı sonuna kadar desteklediğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurttan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı
    12:35 Ergene'de Bocce İlçe Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

    Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen küçük yıldızlar kız ve erkek bocce ilçe birinciliği müsabakaları tamamlandı. Müsabakalara 27 takım katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaların keyifli geçtiğini belirterek, okul takımlarını ve sporcu öğrencileri kutladı. Dereceye giren öğrencilere katılım belgesi ve hediyeler verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti
    12:34 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 ülkeden gelen çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'da ağırladı. İmamoğlu, çocuklara seslenerek, onların enerji ve umut verdiğini belirtti. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali boyunca çocukların İstanbul'un farklı noktalarında eğleneceğini ve birbirlerinin kültürlerini tanıyacaklarını söyledi. İmamoğlu, çocukların evrensel bir dille sevgi ve arkadaşlık kurduklarını vurgulayarak, 23 Nisan'ın tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu ifade etti.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    12:34 Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde kalıcı afet konutları, geçici yaşam merkezi ve çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve depremzedelerle bir araya geldi. Ayrıca, devam eden çalışmaları inceleyen Vali Varol, yetkililerden bilgi aldı.

  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.

  • Talas'ta Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı Açılıyor
    12:32 Talas'ta Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı Açılıyor

    Talas Belediyesi'nin kadın girişimcilere destek amacıyla kurduğu Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, bu hafta misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Harman Mahallesi Meydanı'nda kurulan pazarda el emeği ürünler ve ev yapımı yemekler satışa sunulacak.


Advertisement